به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین ضیایی صبح یک شنبه در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده خراسان جنوبی با موضوع محلات کم برخوردار اظهار کرد: طرح ۲۰۲۰ از طرحهایی بوده که در دولت سیزدهم با هدف محرومیت زدایی و توانمند سازی ۲ هزار و ۲۰ محله کم برخوردار شهری کلید خورد.
وی به اهداف طرح ۲۰۲۰ اشاره کرد و گفت: ایجاد هم افزایی بین بخشی و حذف موازی کاری از مهمترین اهداف این طرح در راستای توانمندسازی و محرومیت زدایی محلات شهری بوده که انتظار میرود همه دستگاههای اجرایی در این خصوص همکاری کنند.
معاون قائم مقام وزیر کشور افزود: اطلاعات محلات هدف مورد رصد قرار گرفته و در سامانه مربوطه این اطلاعات ثبت و ضبط میشود تا تمامی اطلاعات مورد نیاز این محلات برای استفاده در دسترس باشد.
ضیایی از اعزام ۱۰۰ هزار نفر از فعالین اجتماعی محلات کم برخوردار به سفر اربعین خبر داد و افزود: این سفر میتواند برکات بسیار خوبی به دنبال داشته باشد و در این زمینه لازم بوده چهار دستگاه محوری در مورد شناسایی افراد اقدام کنند.
وی بیان داشت: اتباع خارجی نیز اگر در قالب این طرح در محلات مورد هدف شناسایی شدند میتوانند از حمایتهای مربوطه در قالب ۱۱ تفاهمنامه به امضا رسیده بهره مند شوند.
معاون قائم مقام وزیر کشور با تأکید بر بهره گیری از ظرفیت بانکها برای اعطای تسهیلات با نرخ سود پایین اضافه کرد: در این زمینه سه بانک اعلام آمادگی کرده اند که میتوانند این گونه تسهیلات را برای بحث ایجاد اشتغالهای خرد و خانگی در محلات کم برخوردار در اختیار متقاضیان قرار دهند.
ضیایی با اشاره به اهمیت استفاده از توان و ظرفیت تمامی دستگاههای اجرایی در پیشبرد اهداف این طرح گفت: برای حمایت از بیماران خاص در محلات کم برخوردار مورد هدف تسهیلات قرض الحسنه در نظر گرفته شده که به صورت بلاعوض در اختیار این افراد قرار گیرد.
وی ادامه داد: همچنین از سوی هلال احمر تسهیلات بلاعوضی برای اشتغال جامعه هدف به ویژه زنان سرپرست خانوار در نظر گرفته شده است.