به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست با مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با تاکید بر اهمیت ارائه خدمات بر اساس فناوری به مردم و مددجویان کمیته امداد، به اقدامات این مجموعه برای راه اندازی امداد هوشمند اشاره کرد و گفت: کمیته امداد امام یکی از دستگاههای فعال در حوزه هوشمندسازی و ارائه آنلاین خدمات است و میتواند در آینده، اتصال به مؤسسات خیریه برای ارائه سرویس بهتر به نیازمندان واقعی را در دستور کار خود داشته باشد.
وی افزود: روزانه میلیونها نفر از پنجره ملی خدمات دولت هوشمند استفاده میکنند و ارائه بی وقفه و با کیفیت خدمات الکترونیکی و آنلاین در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند مورد تاکید است.
زارع پور با تاکید بر ارائه بی وقفه و با کیفیت خدمات الکترونیکی و آنلاین در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، تصریح کرد: این وزارتخانه بر ارائه آنلاین خدمات در این پنجره نظارت دارد و دستگاههای مختلف باید بر رفع قطعیها و کمبودها در ارائه خدمات الکترونیکی اهتمام ویژه داشته باشند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: در هر صورت هر مشکل و نارسایی باشد باید با همکاری تمام دستگاهها حل شود چرا که مردم دولت را مسؤول میدانند.
وی از پیشنهاد یکی از مدیران کمیته امداد برای ایجاد مشوق در استفاده از پنجره ملی خدمات دولت برای دریافت خدمات استقبال کرد و دستور بررسی موضوع را داد.
رئیس کمیته امداد نیز در ابتدای این جلسه با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه امداد هوشمند، به برخی از کاستیها و مشکلات در این حوزه اشاره کرد و از وزیر ارتباطات برای رفع آنان کمک خواست.
در ادامه، محمد خوانساری رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران نیز برای استفاده و همکاری کمیته امداد از ظرفیت پیام رسان های داخلی اعلام آمادگی کرد.
در این جلسه مدیران کمیته امداد نیز گزارشی از وضعیت ارائه سرویسها و خدمات الکترونیکی و هوشمند به مددجویان خود ارائه کردند.
گفتنی است؛ بر اساس آخرین آمار تا الان بیش از ۹۵ درصد دستگاهها به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند پیوستهاند و حدود نیمی از خدمات خود را در my.gov.ir ارائه میدهند و تا الان بیش از ۱۵ میلیون نفر با انجام احراز هویت، به صورت آنلاین و غیرحضوری خدمات مورد نیاز خود را دریافت کردهاند و روزانه میلیونها نفر از خدمات این درگاه استفاده میکنند.