به گزارش خبرگزاری مهر، حمید صاحب مدیرکل سلامت شهرداری تهران با اشاره به اینکه کار ارسال آثار سالمندان تهرانی به دبیرخانه دائمی این جشنواره از هفتههای قبل آغاز شده است، گفت: تاکنون ۳ هزار اثر شامل ۴۰۰ اثر قرآنی در حوزه تلاوت، ۹۰۰ اثر صنایع دستی، ۶۰۰ اثر ادبی، ۱۲۰ اثر در قالب هنرهای نمایشی و ۹۸۰ اثر نیز در حوزههای موسیقی و دیگر هنرها به دبیرخانه دائمی جشنواره ارسال شده است.
وی اضافه کرد: برخی آثار از جمله آثار مرتبط با رشتههای صنایع دستی باید به شکل فیزیکی به دبیرخانه جشنواره ارائه شود تا از سوی هیئت داوران ارزیابی و در صورت تأیید به مرحله دوم راه یابد. در برخی رشتهها از جمله رشتههای مرتبط با حوزه موسیقی نیز شرکت کنندگان میتوانند آثار خود را در قالب لوح فشرده یا از طریق فضای مجازی به دبیرخانه ارسال کنند تا مورد ارزیابی قرار بگیرد.
مدیرکل سلامت شهرداری تهران تاکید کرد: تمام شرکت کنندگان باید آثار خود را پس از ارائه به دبیرخانه در قالب فرمهای مخصوص معرفی و با دریافت کد اختصاصی برای هر اثر، از روند داوری اثر خود و راه یابی آن به مرحله بعدی مطلع شوند.
صاحب با اشاره به اینکه روند دریافت آثار از واجدین شرکت کننده جشنواره گنجینههای شهر تا ۳۱ خردادماه ادامه دارد، افزود: مناطق ۴، ۸ و ۱۳ پایتخت تاکنون بالاترین تعداد شرکت کننده را در این جشنواره به خود اختصاص دادهاند.
به گفته وی، جوانترین سالمند شرکت کننده در جشنواره گنجینههای شهر ۶۰ ساله و مسنترین آنان ۷۸ ساله است.
مدیرکل سلامت شهرداری تهران تاکید کرد: با پایان یافتن زمان ارسال آثار به جشنواره گنجینههای شهر و پایان داوری در مرحله نخست، آثار راه یافته به مرحله دوم با حضور داوران مطرح کشور با یکدیگر به رقابت میپردازند. در پایان توانمندیهای شاخص سالمندانی که هنر خود را عرضه کرده و در داوری پذیرفته شدهاند قدردانی خواهد شد.