به گزارش خبرگزاری مهر، کارگر گفت: علم موزه داری حاصل یک خرد عمومی است و موزه داران در سراسر دنیا همواره در برخورد با چالش ها و نیازهای انسانی تلاش می کنند تا از روش هایی استفاده کنند که موزه ها کانون فعالیت اجتماعی باشند.
وی افزود: اگر بخواهیم در کشور به موزه داری نوین دست یابیم می بایست از تجربیات جهانی استفاده کنیم.
وی ادامه داد: ما امروز شاهد توسعه کمی و کیفی درموزه داری کشورهستیم که این نشان دهنده آن است که جامعه به وجود موزه اهمیت بسیاری می دهد.
مدیر موزه ملی ایران تصریح کرد: امروزه جوامع برای رفع نیازهای متفاوت خود نیاز به مراجعه مکرر به موزه دارند که بر همین اساس باید به موزه و موزه داری توجه جدی شود.
کارگر، موزه ها را عنوان یکی از مصادیق مهم مظلومیت فرهنگ دانست و تاکید کرد: ما به راه های توجه و گسترش موزه خیلی واقف نیستیم شاید لازم باشد که این سمینارها این موضوع را مورد توجه همه ما موزه داران قرار دهند.
دبیر انجمن موزه داران ایران جوان افزود: قطعا در دنیا این چالش ها در راه توسعه و گسترش موزه دارای وجود داشته و به هر حال امروز شاهد تجربه 300 ساله مدرن موزه داری در عرصه های جهانی هستیم.
وی یادآور شد: این سمینار حداقل فرصتی را که ایجاد می کند این است که تجربیات خود را در اختیار یکدیگر قرار دهیم و بتوانیم استوار تر در مسیری که حرکت می کنیم به حرکت خود ادامه دهیم.
لازم به ذکر است دومین همایش بین المللی موزه داری به همت انجمن موزه داران ایران جوان (آماج) معاونت فرهنگی و ارتباطات سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری تا دوشنبه 14 آبان در محل موزه ملی ایران واقع در خیابان 30 تیر تهران برگزار می شود.