محمدرضا هوشیار در گفت وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: با توجه به مشکلاتی که در استان فارس به خصوص شهر شیراز در حوزه مناسب سازی دارد مقرر شده تا ۴۰ خیابان شیراز به صورت آزمایشی نسبت به اجرای طرح مناسب سازی در انها اقدام شود.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین موضوعاتی که در قانون حمایت از افراد دارای معلولیت به تمامی وزارتخانههای ابلاغ شده موضوع دسترس پذیری شهر برای این افراد است.
او ادامه داد: بر اساس قانون تمامی دستگاههای خدماتی، اجرایی و نهادهای عمومی مکلف اند شرایط برای حضور اراد دارای معلولیت را در جامعه فراهم کنند از این رو باید شهرها به گونهای طراحی شوند که تمامی آحاد جامعه بتوانند از امکانات عمومی استفاده کنند.
هوشیار تاکید کرد: قانون حمایت از افراد دارای معلولیت مورد بی توجهی از سوی مسئولین و مردم قرار گرفته است به گونه ایی که فرهنگ سازی در جامعه بیش از هر زمان دیگری در خصوص این قانون نیاز است.
وی افزود: اداره کل بهزیستی فارس به عنوان دبیر کارگروه ممناسب سازی در استان فارس قرار است در تیرماه امسال ارزیابی خود را در خصوص فعالیتهای یک سال گذشته دست اندرکاران مناسب سازی در استان فارس را منتشر کرده تا مشخص شود کدام دستگاهها در این حوزه کوتاهی کرده اند.
خیابان حافظیه نیاز به اصلاح دارد
مدیرکل بهزیستی استان فارس در خصوص مناسب سازی خیابان حافظیه شیراز نیز گفت: با توجه به اظهار نظر کارشناسان یکی از خیابانهایی که نیاز به مناسب سازی برای معلولین داشته خیابان حافظیه شیراز است.
وی اضافه کرد: ملاک ارزیابی خیابانها و ساختمانها در استان فارس قانون حمایت از معلولان بووده و در این راستا روند ساخت یک ساختمان تجاری در کلان شهر شیراز نیز متوقف شده تا زمینه مناسب سازی برای استفاده معلولان نیز فراهم شود.
هوشیار تاکید کرد: با توجه به هماهنگیهای صورت گرفته با سازمان امور مالیاتی، ۱۰۰ درصد از هزینههای اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه مناسب سازی مورد پذیرش این سازمان به عنوان مالیات قرار میگیرد.