به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازنیواطلس، در همین راستا یک پروژه جدید قصد دارد از چنین اطلاعاتی برای ردیابی تهدیدهای زیست شناختی و شیمیایی پیش روی پرسنل نظامی استفاده کند.
گجت های پوشیدنی مانند ردیاب های سلامتی و ساعت های هوشمند اطلاعات بهداشتی مختلف از جمله فعالیت های فیزیکی، ضربان قلب، سطح اکسیژن خون، فشار خون، خواب و دمای پوست را رصد می کنند. اکنون محققان سعی دارند این اطلاعات را هماهنگ کنند تا سلامت نیروی نظامی استرالیا تضمین شود.
محققان دانشگاه جنوب استرالیا(Uni SA) پروژه ای در این زمینه را رهبری می کند. آنها با وزارت دفاع استرالیا و دانشگاه آدلاید در این تحقیق همکاری کرده اند.
توانایی گجت های هوشمند برای رصد مداوم سلامت همان چیزی است که محققان را وادار می کند روشی دیگر را برای تضمین سلامت پرسنل بررسی کنند.
سیوبهان بنکس محقق ارشد پژوهش می گوید: بیشتر روش های تشخیصی شامل نمونه گیری از خون یا مخاط بینی است تا پاتوژن های مربوط به عفونت ردیابی شود. این روش پر هزینه و وقت گیر است و نیازمند آزمایشگاه برای تحلیل است. کاربران دستگاه های پوشیدنی به طور مداوم علائم حیاتی از جمله ضربان قلب، دمای پوست و خواب را رصد می کنند و مجموعه ای از اطلاعات برای هر فرد فراهم می کنند. تغییرات در این پارامترها به سرعت و پس از ایجاد عفونت به عنوان واکنش سیستم ایمنی بدن رخ می دهد.
از آنجا که تغییرات نشانگرهای حیاتی نشانگر عفونت قبل از بروز علائم تغییر می کنند، محققان می توانند از این داده ها برای درمان عفونت استفاده کنند.
محققان تصمیم دارند یک الگوریتم ماشین یادگیری برای ردیابی نشان های اولیه عفونت توسعه دهند که با داده های جمع آوری شده از دستگاه ها آموزش می بیند. این پروژه از سرویس های ابری استفاده می کند و به دستگاه های پوشیدنی و اپ موبایل متصل می شوند. الگوریتم مذکور هرگونه اختلالی در خوانش داده ها را ردیابی می کند.