به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان، محمدابراهیم خمر، افزود: برق هفت دستگاه اجرایی پرمصرف استان به دلیل رعایت نکردن دستورالعمل اعلام شده، با اخطار قبلی قطع شد.
وی با اشاره به اهمیت صرفهجویی مصرف برق به ویژه در بخش ادارات، گفت: با توجه به اخطارهای متوالی نسبت به رعایت دستورالعمل نحوه صرفه جویی در مصرف انرژی برق، این مراکز نسبت به این موضوع بی توجه بوده و برق آنها قطع شد.
وی ادامه داد: طی اجرای طرح پایش مصرف برق ادارات سیستان و بلوچستان، حدود ۸۴ اخطار به دستگاههایی که صرفه جویی در مصرف برق نکرده و نسبت به کاهش ۳۰ درصدی در مقایسه با زمان مشابه در سال ۱۴۰۰ در ساعات اداری و کاهش مصرف به میزان ۶۰ درصد بعد از وقت اداری اقدام نکردهاند، داده شده است.
سرپرست معاونت دفتر فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: طبق مصوبه هیئت دولت، ادارات دولتی، دستگاههای اجرایی وابسته به دولت و دستگاههای غیر وابسته به دولت که خدمات عمومی ارائه میکنند، مکلفند به میزان ۳۰ درصد کاهش در مصرف برق خود نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۰، از ساعت ۶ صبح تا ساعت ۱۳ و همچنین کاهش ۶۰ درصدی از ساعت ۱۳ تا ۲۳، اقدام کنند.
وی با بیان اینکه به صورت روزانه پایش و بازرسی از ادارات توسط پرسنل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان انجام میشود، گفت: پرسنل این شرکت ضمن ارائه راهکارهای مدیریت مصرف برق، به ادارات و مراکز پرمصرف در نوبت اول هشدار، در صورت عدم کاهش مصرف تا سقف تعیین شده اخطار کتبی و در صورت ادامه این اقدام برقشان قطع خواهد شد.
خمر خاطر نشان کرد: پس از قطع برق اداره، مدیر مربوطه باید نسبت به ارائه تعهد نامه کتبی مبنی بر رعایت سقف تعیین شده در دستورالعمل هیئت وزیران اقدام کنند تا برق نهاد مربوطه وصل شود و در صورت تکرار مجدد این روند، برقشان از راه دور قطع میشود و مشخصات مدیر و دستگاه مربوطه که برق آن قطع شده، کتباً در اختیار سازمان بازرسی قرار میگیرد.
وی در ادامه افزود: علاوه بر پایش و رصد مصرف برق ادارات و دستگاههای اجرایی استان، پایش مصرف برق واحدهای تجاری و خانگی نیز انجام میشود و به واحدهای تجاری پر مصرف و واحدهای مسکونی که بیشتر از دو برابر الگوی مصرف از انرژی برق استفاده میکنند، اخطار کتبی داده میشود و اگر رعایت الگوی مصرف را نکنند برق آنان قطع میشود.
خمر افزود: تابستان در مناطق عادی استان مثل زاهدان، خاش و سراوان الگوی مصرف ماهیانه ۳۰۰ کیلووات ساعت و در مناطق گرمسیر مثل چابهار، نگور، دشتیاری و کنارک سه هزار کیلووات ساعت است.