به گزارش خبرگزاری مهر، سیدعلی مدینه اظهار داشت: نقل و انتقال فرهنگیان داخل استان اصفهان در چارچوب ضوابط شیوهنامه نقل و انتقالات بوده و در یک مرحله، انجام خواهد پذیرفت؛ لذا هرگونه انتقال خارج از ضوابط بخشنامه ارسالی ممنوع است.
وی ادامه داد: متقاضیان انتقال دروناستانی با رعایت شرایط انتقال شیوهنامه نقل و انتقالات و بر اساس جدول زمانبندی اعلام شده، میتوانند نسبت به ثبت درخواست انتقال موقت یا دائم، اقدام نموده و ادارات مناطق و نواحی نیز موظفاند در چارچوب شیوهنامه نقل و انتقالات نسبت به بررسی مدارک و تأیید امتیازات تمامی متقاضیان مشمول، اقدام نمایند.
مدینه با تأکید بر اطمینان متقاضیان انتقال دائم، موقت و استثنا از دارابودن شرایط شیوهنامه نقل و انتقالات، ابراز داشت: متقاضیان میتوانند با هماهنگی کارشناسی امور اداری و تشکیلات منطقه و ناحیه مبدأ از تاریخ ۱۴۰۲/۰۴/۰۱ لغایت ۱۴۰۲/۰۴/۲۰ نسبت به ثبتنام در سامانه انتقالات به نشانی ir.isfedu.erp اقدام و سپس مدارک لازم را جهت بررسی به کارشناسی امور اداری و تشکیلات آموزش و پرورش منطقه مبدأ ارائه کنند.
معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعه منابع ادارهکل آموزش و پرورش استان اصفهان متذکر شد: سامانه نقل و انتقالات در پایان روز ۱۴۰۲/۰۴/۲۰ برای متقاضیان بسته خواهد شد و انتقال تمامی فرهنگیان رسمی و پیمانی و قراردادی صرفاً از طریق سامانه مذکور خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه متقاضی انتقال باید دارای حکم استخدام رسمی، پیمانی یا قراردادی باشد، تأکید کرد: با عنایت به سیاستهای وزارت آموزش و پرورش، انجام نقل و انتقال در صورتی امکانپذیر است که در رشته و جنس موردنظر در منطقه مبدأ مازاد نیرو و در منطقه مقصد، نیاز واقعی وجود داشته باشد.
مدینه اذعان داشت: جابهجایی فارغالتحصیلان متعهد خدمت سال جاری دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی در رشته و جنسیت یکسان با تصریح به استمرار تعهد خدمت به وزارت آموزش و پرورش در محل موردنیاز، امکانپذیر است.
معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعه منابع ادارهکل آموزش و پرورش استان اصفهان یادآور شد: ملاک محاسبه سابقه خدمت آموزشی تماموقت در آموزش و پرورش، سوابق مندرج در حکم کارگزینی تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۳۱ است.
وی بیان داشت: نیروهایی که در سمت مدیر یا معاون آموزشگاه و یا در پستهای اداری شاغل میباشند و نیروهای آموزشی که به علت عدم نیاز واحدهای آموزشی در مشاغل غیرآموزشی اشتغال داشتهاند، تنها میتوانند در رشته اصلی تدریس خود متقاضی انتقال باشند.
مدینه عنوان کرد: فرهنگیانی که تا تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۹ مشمول دستورالعمل بازنشستگی میشوند و تقاضای ادامه کار تا شهریور ۱۴۰۳ را نداده باشند، نمیتوانند متقاضی انتقال باشند؛ همچنین فرهنگیانی که متقاضی استفاده از رویدادهای مأمور به تحصیل، خدمت نیمهوقت بانوان و مرخصی بدون حقوق در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ هستند، نمیتوانند در فرایند نقل و انتقالات شرکت کنند.
معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعه منابع ادارهکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: افرادی که در دو سال گذشته از یک محل به محل دیگر بهصورت دائم منتقل شدهاند، مجاز به تکمیل فرم انتقال دائم داخل استان نیستند.
وی متذکر شد: انتقال دائم به نواحی ۱ تا ۵ کلانشهر اصفهان ممنوع بوده و صرفاً درخواست انتقال موقت متقاضیان، قابلبررسی است.
مدینه تصریح کرد: باتوجهبه اینکه پس از انتقال، فرد باید در منطقه مقصد، شروع به کار نماید لذا افرادی که جهت انتقال به خارج از استان، فرم نقل و انتقال، تکمیل مینمایند، مجاز به تکمیل فرم انتقال داخل استان بهصورت همزمان نمیباشند.
معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعه منابع ادارهکل آموزش و پرورش استان اصفهان افزود: افرادی که با بخشنامه تعیین تکلیف انتقال موقت، منتقل نشدهاند، در صورت تقاضای انتقال، میبایست در چارچوب این بخشنامه نسبت به ثبت درخواست انتقال در سامانه مذکور، اقدام کنند.
وی اضافه کرد: اشخاصی که پرونده آنها در هیئتهای رسیدگی به تخلفات اداری تحت بررسی میباشد، باید ابتدا نظر هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان توسط امور اداری دریافت و سپس مبادرت به تکمیل فرم انتقال کنند.
مدینه گفت: جداول نیاز و عدم نیاز نیرو، پس از تأیید کمیته راهبری توسعه مدیریت، توسط کارشناسی فناوری منطقه و ناحیه در سامانه نقل و انتقالات، از تاریخ ۱۴۰۲/۰۴/۱۵ لغایت ۱۴۰۲/۰۴/۳۰ ثبت تا پس از تأیید گروه طرح و برنامه استان اجرایی شده و در وضعیت تراز نیروی انسانی ادارات، خللی ایجاد نشود.
معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعه منابع ادارهکل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به ۱۴۰۲/۵/۱۵ بهعنوان زمان اعلام نتایج اضافه کرد: پس از اعلام نتایج، منطقه یا ناحیه مقصد، ملزم به سازماندهی فرد منتقل شده در رشته تدریس اصلی است و در صورت عدم مراجعه افراد انتقالیافته به مقصد به مدت حداکثر ۱۰ روز کاری، ادارات آموزش و پرورش مقصد، میبایست مراتب عدم حضور را به منطقه مبدأ بهصورت کتبی اعلام نموده تا مبدأ خدمتی نسبت به برخورد قانونی با این افراد اقدام کند.
وی با اشاره به دارابودن حداقل ۱ سال سنوات خدمت تجربی در انتقال دائم و موقت، توضیح داد: انتقال نیروهای استثنا بر اساس وجود نیاز در مقصد و با اولویت نسبت به نیروهای عادی انجام میشود؛ نوع انتقال این گروه از متقاضیان در صورت دارابودن شرایط انتقال دائم و درخواست متقاضی بهصورت دائم، بهاستثنای مقصد نواحی ۱ تا ۵ اصفهان و در غیر این صورت، موقت است.
مدینه اضافه کرد: مشمولین این نوع انتقال، همسر جانباز متقاضی انتقال به محل خدمت جانباز در صورت تغییر دائم محل اشتغال جانباز در همان سال و با ارائه تأییدیه از مراجع ذی صلاح به استناد ماده ۱۰ آئیننامه اجرایی ماده ۱۳ قانون تسهیلات استخدامی و جانبازان، زوج فرهنگی متقاضی انتقال به محل خدمت همسر؛ همکاری که خود، همسر و یا فرزند وی بیماری حاد و صعبالعلاج داشته باشد. با ارائه گواهی پزشک متخصص مبنی بر عدم امکان مداوا و نداشتن امکانات و تجهیزات پزشکی در محل خدمت فعلی فرد است که با ارائه گواهی مذکور به کارشناسی امور اداری منطقه و ناحیه خود مراجعه و کارشناسی امور اداری، موظف است با صدور معرفینامه، وی را جهت شرکت در شورای پزشکی استان در روزهای دوشنبه از تاریخ ۱۴۷۲/۷۴/۷۵ لغایت ۱۴۷۲/۷۴/۱۲ معرفی نموده و در صورت تأیید شورای پزشکی استان، مشمول انتقال استثنا بهموجب این بند، خواهد شد.