به گزارش خبرنگار مهر، پیش از ظهر روز شنبه جلسه علنی شورای اسلامی شهرکرد با حضور مسئول بهداشت محیط و کارشناس آب مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد در خصوص وضعیت سلامت آب شرب مرکز استان، مشکلات دامداریهای ناحیه غرب، ساماندهی حیوانات بلاصاحب و سلامت مواد غذایی برگزار شد.
شهروندان توت درختان کنار خیابان را نخورند!
یوسف صادقی در این جلسه اظهار کرد: اعتماد ناشی از یک الگوی رفتاری صادقانه مداوم و طولانیمدت است و به سختی حاصل میشود، در حالی که بهسادگی و در اثر سهلانگاری و رفتار غیر صادقانه از بین میرود.
نایبرئیس شورای اسلامی شهرکرد افزود: کوتاهی در تأمین نیازهای حداقلی مردم یا اطلاعرسانی و شفافسازی نکردن باعث سلب اعتماد و افزایش فاصله مردم و حاکمیت میشود.
صادقی تصریح کرد: در زمینه ساماندهی حیوانات بلاصاحب، مرکز بهداشت بهعنوان متولی نظارتبر بهداشت محیط، باید حساسیت بیشتری داشته باشد و ضمن پیگیری تشکیل کمیته ساماندهی حیوانات بلاصاحب توسط استانداری، از دستگاههای متولی نظیر شهرداری، شرکت شهرکها و جهاد کشاورزی و نیروی انتظامی حقوق بهداشتی مردم را مطالبه کند.
وی اضافه کرد: مراکز تولید و تکثیر سگهای ولگرد خارج از محدوده شهر است و نظارت و کنترلی روی آنها انجام نمیشود و همین امر موجب تکثیر بیش از حد آنها و سرازیر شدن به سمت شهر شده است و هزینهها و عوارض متعددی را بر شهرداری و مردم تحمیل میکنند، لذا باید ضمن تشکیل کمیته یاد شده در استانداری وظایف و مسئولیتهای دستگاههای مربوطه تشریح و ابلاغ شود تا با همافزایی دستگاهها این معضل تا حد قابل قبولی رفع شود.
صادقی با اشاره به اینکه وجود دام در مناطق مسکونی ناحیه غرب، موجب ایجاد مشکلات متعددی برای مردم شده است، تاکید کرد: مرکز بهداشت نسبت به مکاتبه با سازمان جهاد کشاورزی، دادستانی، استانداری و ابلاغ دستورالعملها و استانداردها و نیز مشکلات بهداشتی موجود اقدام کرد تا با همکاری منابع طبیعی و جهاد کشاورزی، یک ناحیه دامداری در غرب شهرکرد ایجاد شود.
وی تصریح کرد: با توجه به انجام سمپاشی درختان شهر توسط سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرکرد، توصیه میشود با توجه به خطر مسمومیت، شهروندان به هیچ عنوان از درختان کنار معابر شهر توت نخورند.
لزوم تشدید نظارت بر بهداشت اماکن عمومی، رستورانها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی
نایبرئیس شورای اسلامی شهرکرد اظهار کرد: شهرداری نسبت به برنامهریزی در خصوص رفع مشکلاتی که سلامتی شهروندان را تهدید میکند، اقدامات لازم را به عمل آورد.
وی با انتقاد از مناسبنبودن بعضی مراکز خدمات جامع سلامت برای اقشار آسیبپذیر نظیر سالخوردگان، معلولان و زنان باردار گفت: دانشگاه علوم پزشکی و بهطور خاص مرکز بهداشت در این خصوص باید تمهیدات لازم را بهعمل آورد و عدالت برای ایجاد زیرساختها در تمام مناطق شهری شهرکرد باید رعایت شود.
صادقی خاطرنشان کرد: نظارت جدیتر بر بهداشت رستورانها، فستفودها و مراکز توزیع مواد غذایی یکی دیگر از مسائل مد نظر است که با توجه به رکود بازار و کاهش توان خرید مردم، ممکن است مواد غذایی در بعضی بنگاهها و انبارها باقی بماند.
وی افزود: باید با توزیعکنندگان مواد غذایی که نسبت به توزیع مواد غذایی تاریخگذشته یا تغییر خودسرانه تاریخ مواد غذایی اقدام میکنند، برخورد قاطع و جدی شود.