به گزارش خبرگزاری مهر، سید علی هاشمی با اشاره به اینکه صدور پروانه اشتغال به کار انبوه سازی افراد حقیقی و حقوقی در این کمیته بررسی خواهد شد اظهار کرد: در این جلسه تعداد ۶ پرونده انبوه سازی مورد بررسی قرار گرفت که شامل ۲ مورد صدور پروانه ۴ مورد تمدید پروانه برای متقاضیان بود.
وی افزود: به اشخاص حقیقی و حقوقی که توانمندی مدیریت و مسئولیت پدید آوری طرحها و تأمین جذب سرمایه و مدیریت تولید و عرضه مسکن و ساختمان، با استفاده از فناوریهای نوین ساختمان را دارند پروانه انبوه سازی اعطا میشود.
مدیر کل راه و شهرسازی قزوین بیان کرد: در این کمیته موارد دارای امتیاز در ارزیابی متقاضیان صدور پروانه انبوه سازی اعم از مدرک تحصیلی، توان مالی، سوابق حرفهای انجام شده و مطلوبیت کارهای انجام شده مورد بررسی قرار میگیرد.
این مسئول عنوان کرد: بنا بر مصوبه هیأت چهارنفره استان برای مالکینی که قصد ساخت ساختمان دارای ۱۰ واحد مسکونی یا بیشتر دارند و یامالکینی که به طور همزمان ۲ پروانه ساختمانی به نام آنها صادر شده باشد، انبوه ساز محسوب میشوند و صدور پروانه ساختمانی برای آنها مشروط به داشتن پروانه اشتغال به کار انبوه سازی است.
کمیته تشخیص صلاحیت انبوه سازان مسکن و ساختمان استان قزوین متشکل از مدیر کل راه و شهرسازی به عنوان رئیس کمیته، رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی انبوه سازان استان، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان، رئیس کانون کار کاردانهای فنی ساختمان استان و یک نفر از انجمن صنفی انبوه سازان به عنوان دبیر کمیته و دو نفر صاحب نظر به انتخاب کمیته است.