به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر غفاری آثار دوشنبه در جلسه کارگروه اشتغال پایدار بانوان شهرستان رزن که در محل فرمانداری این شهرستان و با دستور کار بررسی وضعیت اشتغال بانوان سرپرست خانوار برگزار شد، بیان کرد: باید در این زمینه نیازسنجی صورت گیرد و در زمینه مهارت آموزی، توانمندسازی، ایجاد فرصتهای شغلی وغیره وارد کار شد.
وی با بیان اینکه باید در بحث اشتغالزایی و مهارت آموزی به جد وارد کار شد؛ گفت: اشتغال بانوان سرپرست خانوار شهرستان رزن در دستور کار است.
فرماندار شهرستان رزن با تصریح بر اینکه باید توجه داشت که کسب و کارها به سمت و سوی کسب و کارهای مجازی و دیجیتالی در حال سوق یافتن هستند، عنوان کرد: تعداد ۲۱ واحد در شهرک صنعتی و تعداد ۲۵ واحد در خارج از شهرک صنعتی رزن و در مجموع، تعداد ۴۶ واحد صنعتی و تولیدی در شهرستان رزن فعال هستند.
غفاری آثار خاطرنشان کرد: میزان اشتغالهای ایجاد شده شهرستان طی سال گذشته برابر ۱۶۰ مورد در حوزههای مختلف بوده است که نیازمند همکاری ویژه بانکها در زمینه اعطای تسهیلات اشتغال هستیم.
وی با تصریح بر اینکه طی دو سال اخیر، تعداد ۱۳ واحد صنعتی در شهرک صنعتی رزن فعالیتهای خود را شروع کردهاند، اظهار کرد: باید در زمینه اشتغال بانوان به ویژه بانوان سرپرست خانوار وارد کار شد اما در این زمینه نیاز به ورود بر مبنای ظرفیتها و نیازسنجی از همین بانوان است.
فرماندار شهرستان رزن با تاکید بر اینکه بحث اشتغال پایدار بانوان باید به صورت جدی پیگیری شود، عنوان کرد: در این زمینه، مهارت آموزی باید با کمک دستگاههای مربوطه به ویژه میراث فرهنگی و فنی و حرفهای دنبال شده ونهادهای حمایتی مانند بهزیستی و کمیته امداد پای کار باشند.
غفاری آثار با اشاره به اینکه دستگاههای اجرایی به ویژه صمت، جهادکشاورزی، فنی وحرفه ای، کمیته امداد، بهزیستی وغیره باید هم افزایی داشته باشند، خواستار مشخص شدن تمامی برنامهها و ظرفیتهای حوزه بانوان از سوی دستگاههای اجرایی شد.
ضرورت ارتقای کیفیت آموزشها و توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار
در ادامه علی اکبر ناظمی با تصریح بر اینکه باید ضریب نفوذ صندوق بیمه اجتماعی، روستایی و عشایری در سطح شهرستان مشخص شود، گفت: هم اکنون نیمی از بیمه شدگان این صندوق در حوزه شهری رزن را بانوان تشکیل میدهند.
معاون اجتماعی، سیاسی و امنیتی فرماندار رزن با بیان اینکه صندوق بیمه اجتماعی، روستایی و عشایری باید برنامه عملیاتی خود را ارائه و اطلاع رسانی عمومی در این زمینه داشته باشد، عنوان کرد: دورههای آموزشی متعددی برای بانوان سرپرست خانوار در حال تشکیل است که باید در راستای کیفی سازی این برنامهها وارد کار شد.
قریب به ۲ هزار زن سرپرست خانوار در رزن تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد هستند
شکیبا کولیوند نیز در ادامه این جلسه با تصریح بر اینکه تعداد یک هزار و ۷۰۰ زن سرپرست خانوار در سطح شهرستان تحت پوشش کمیته امداد تعداد ۲۲۵ زن سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی این شهرستان است، بر ضرورت داشتن برنامه عملیاتی در راستای اشتغال بانوان تاکید کرد.
مشاور بانوان و خانواده فرماندار رزن با بیان اینکه باید در این حوزه به جد پای کار بود و همه دستگاههای اجرایی وارد کار شوند، اظهار کرد: اشتغال بانوان به ویژه بانوان سرپرست خانوار باید با برنامه و به صورت علمی دنبال شود، بدون توانمندسازی و مهارتهای لازم به بانوان تسهیلاتی اعطا نشود و در نهایت، آنها را مقروض شوند.
وی با بیان اینکه برای آنکه بتوان برای این بانوان اشتغالهای پایداری ایجاد کرد، باید اولویتهای مربوطه احصا شود؛ گفت: در این زمینه بانک اطلاعاتی بانوان سرپرست خانوار و نیازهای اقتصادی، ظرفیتها و ضرورتهای حوزه اشتغال آنها مشخص خواهد شد.