علی یوسفی نسب در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به تمامی زوجین شهرستان مهریز که پس از اجرای این طرح عقد کنند، جوان کارت تعلق خواهد گرفت که با این کارت از تخفیف ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی در خدمات دولتی از قبیل بازدید از اماکن میراث فرهنگی، استفاده از خدمات مجموعه های ورزشی، ثبت نام در کتابخانه ها و... بهرهمند خواهند شد.
وی افزود: بر اساس تفاهم نامهای که با اصناف مختلف شهرستان مهریز منعقد می شود، زوجین می توانند از درصد تخفیف ۱۵ تا ۲۰ درصد در خرید از فروشگاه های طرف قرارداد در سطح شهر شامل پوشاک، لوازم خانگی، فروشگاه های مواد غذایی، مزونها، بومگردیها و ... استفاده کنند.
یوسفی نسب بیان کرد: همچنین بر اساس سطح بندی، به میزان ۱۰ تا ۵۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه، به زوجین جوان دارای جوان کارت تعلق خواهد گرفت.
وی عنوان کرد: برگزاری کلاسهای مختلف مشاوره ای، فرهنگی، دوره های اشتغالزایی و اشتغال خانگی، دوره های ورزشی و... از دیگر خدماتی است که دارندگان این کارت از آن بهره مند خواهند شد.
مشاور فرماندار مهریز افزود: جوان کارت شامل سه سطح برنزی، نقره ای و طلایی است که همه زوجین در مرحله اول از کارت برنزی بهره مند خواهند شد و سپس با توجه به میزان حضور در برنامه ها و مسابقات مختلف، امکان ارتقا کارت به سطح نقرهای و طلایی را خواهند داشت و میزان خدمات ارائه شده به هر سطح متفاوت خواهد بود.
وی تاکید کرد: زوجین جوانی که سن مرد در هنگام ازدواج کمتر از ۲۴ سال باشد، جوان کارت طلایی دریافت خواهند کرد و زوجینی که در دو سال اول ازدواج صاحب فرزند شوند، علاوه بر دریافت کارت طلایی، به میزان دو سال دیگر نیز از خدمات جوان کارت بهره مند خواهند شد.
یوسفی نسب ادامه داد: طرح جوان کارت در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ مطرح شد و با برگزاری سه نشست تخصصی در این راستا و پیگیری مجموعه فرمانداری و ادارات مربوطه این طرح در تیرماه ۱۴۰۲ عملی خواهد شد.