مدیر کل آموزش و پرورش عشایری کل کشور گفت: معلمان عشایری که دارای مدرک دیپلم هستند می توانند در دوره نیمه حضوری تحصیل کنند.

لطف الله عباسی در گفت و گو با خبرنگار مهر با بیان اینکه 2 هزار و 800 نفر از معلمان عشایری در دوره ابتدایی دارای مدرک دیپلم هستند، افزود: با تعاملی که با معاونت راهبردی  ریاست جمهوری و سازمان مدیریت و برنامه ریزی سابق صورت گرفته نامه ای را به شورای عالی گسترش دانشگاه ها فرستاده ایم که در صورت تایید آنها این دسته از معلمان می توانند به صورت نیمه حضوری به تحصیل ادامه دهند.

وی در ادامه به مشکلات آموزش و پرورش عشایری اشاره کرد و اذعان داشت: 10 در صد از معلمان عشایری را سرباز معلمان  تشکیل می دهند که حدود یک هزارو 306 نفر هستند.

عباسی چند پایه بودن7 هزار و 100 کلاس از 12 هزار کلاس درس را از مشکلات آموزش و پرورش عشایری دانست و گفت: 91 درصد از کلاس های عشایری مختلط هستند  که آموزش دانش آموزان را دچار اختلال می کند.

 مدیر کل آموزش و پرورش عشایری کل کشور ادامه داد:  دوری مدارس از مراکز علمی و خدمات رفاهی،حجم کتب درسی و حضور کودکان استثنایی در کلاس های درس عادی از دیگر معضلاتی است  که حجم کار معلمان مدارس عشایری  را زیاد کرده است.

وی  حضور  دفتر سلامت و پیشگیری از آسیب های اجتماعی  در آموزش و پرورش عشایری را بسیار کمرنگ توصیف کرد و اظهار داشت: غالب مدارس سیار عشایری فاقد امکانات بهداشتی است که این مسئله موجب بیماری دانش آموزان شده است.

عباسی با بیان اینکه تاکنون به زیرساخت های توسعه در آموزش و پرورش عشایری توجه نشده است،افزود: دفتر آموزش و پرورش عشایری مسئول وظایف مختلفی است که دفاتر دیگر آموزش و پرورش باید انجام دهند و ما انتظار داریم که حوزه های گوناگون  به مسئولیت های خود در فبال این دفتر توجه کنند.