علی زندی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تاکید بر مشارکت همگانی برای مقابله با پدیده شوم اعتیاد به مواد مخدر، افزود: ۲۶ ژوئن برابر با پنج تیرماه توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد، به نام روز جهانی مبارزه با مواد مخدر نامگذاری شده و هدف از این نامگذاری عزم و تلاش همگانی در امر مبارزه با پدیده خانمان سوز مواد مخدر، کنترل آن و انجام اقدامات بینالمللی در خصوص مبارزه با قاچاق مواد مخدر است.
وی ادامه داد: به مناسبت فرا رسیدن این هفته، ۱۹ عنوان برنامه برای اجرا در سیستان و بلوچستان برنامه ریزی شده که از هم این برنامهها میتوان به برگزاری همایش کلیات درمان اعتیاد، دیدار و تکریم خانواده معظم شهدا، برگزاری همایش بهبود یافتگان اعتیاد، غبار روبی و عطرافشانی گلزار شهدا، برگزاری مسابقات ورزشی ووشو و دوچرخه سواری، برگزاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، اجرای پویش نه به اعتیاد و غیره اشاره کرد که هم اکنون برنامهها در حال اجرا است.
وی خاطر نشان کرد: یکی از برنامههای محوری امسال در مرکز استان موضوع همایشی پیرامون تکریم از خانواده معظم شهدا است چرا که یکی از مهمترین سرمایههای انسانی در حوزه مبارزه با مواد مخدر تقدیم بیش از چهار هزار شهید و بیش از ۱۲ هزار جانباز است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: این استان به دلیل همجواری با دو کشور افغانستان و پاکستان، پرچمدار مبارزه با مواد مخدر بوده به طوری که طی سه ماه اخیر بالغ بر ۴۱ تن انواع مواد افیونی کشف شده است.
وی افزود: گرفتاری در دام اعتیاد یک نوع بیماری محسوب میشود که نه تنها خود بیمار بلکه همسر، فرزندان و اطرافیان وی نیز دچار آسیبهای شدید روحی میشوند از این حیث آنطور که باید به موضوع مبارزه با مواد مخدر پرداخته نشده است.
این مقام مسؤول ادامه داد: ۲۴ دستگاه در حوزه مقابله، فرهنگی، صیانت و درمان عضو ستاد مبارزه با مواد مخدر هستند که باید تلاش کرده و وظایف شأن را به درستی انجام دهند.
وی تاکید کرد: پدیده شوم اعتیاد زنگ هشداری است که باید آن را جدی بگیریم، اگر توجه و دقت به این پدیده نشود و هم افزایی لازم در راستای مردمی کردن آن انجام نگیرد این پدیده شوم در خانههای ما خیمه خواهد زد.