حسین حیدریپور کارگردان نمایش «قصههای درگوشی» که در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر روی صحنه است درباره اجرای این اثر نمایشی به خبرنگار مهر گفت: برای من اجرای آثار نمایشی در هر سبک نوشتاری و اجرایی ارزشمند است و علاقه زیادی به پرداختن به سبکهای متنوع دارم اما آثار واقعگرا و شیوه اجرایی آنها به دلیل نیاز به جستجو و دقتی که برای شناخت بهتر دارند، برایم لذت بخش تر هستند.
وی افزود: «قصههای در گوشی» روایتی است از سکوت سنگین افراد جامعه در برابر یکدیگر و دور شدن و گوشهگیری انسان معاصر.
این هنرمند با اشاره به فعالیت محدود صفحات مجازی بهعنوان یکی از مهمترین گزینهها برای تبلیغ آثار نمایشی در سالهای اخیر بیان کرد: آن چیزی که امروزه به سختی در دسترس مخاطبان قرار دارد، فضای مجازی است و بیشتر از همه اینستاگرام که به عنوان یک پلتفرم عمومی بسیار پیش برنده و کمک کننده در دسترس همگان بود اما با فیلترینگ متاسفانه شرایط عوض شده است.
وی ادامه داد: از آنجا که استفاده از تبلیغات کاغذی و بیلبوردها هزینههای بالایی در زمینه تبلیغات به گروهها تحمیل میکنند، استفاده از آنها برای گروههایی که به طور مستقل فعالیت دارند امکان پذیر نیست از این رو هنرمندان ترجیح میدهند آثارشان را در فضای مجازی تبلیغ کنند و مطمئناً در سالهای اخیر این فضای مجازی است که مخاطبان را به سالنها میکشاند. به طور حتم امروزه رسانهها هستند که حرف اول را در اطلاع رسانی و معرفی آثار میزنند.
حیدریپور شرایط اقتصادی را نیز یکی از دلایل مهم و تاثیرگذار در اجرای با کیفیت یک تئاتر دانست و گفت: شرایط بد اقتصادی بر کیفیت هر اثری تاثیر دارد؛ از بازیگر گرفته تا طراحی صحنه و نور و موسیقی. همه این موارد نیازمند صرف هزینه هستند پس وقتی کار از لحاظ مالی تامین نباشد کیفیت اثر را تحت تاثیر قرار میدهد.
وی در پایان صحبتهایش بیان کرد: از سوی دیگر مخاطبی که فکر معیشت و مسائل اقتصادیاش است قطعاً تئاتر و سایر هنرها را به عنوان اولویت آخر قرار خواهد داد و به همین دلیل نیز تماشای تئاتر در سبد فرهنگی مردم جایگاه مناسبی ندارد.
«قصههای در گوشی» به نویسندگی امیررضا کوهستانی و کارگردانی حسین حیدری پور تا دوم تیر ماه در تالار سایه روی صحنه است.
در خلاصه داستان این نمایش آمده است: «توی زندگی خیلی چیزها واستون عقده شده و به خاطر همینم دارین عقدههاتون رو سر بقیه خالی میکنین…»
مرجان آقا نوری و ایمان دبیری بازیگران «قصههای درگوشی» هستند.