به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری عصر سه شنبه در جلسه بررسی پروژههای مصوب سفر رئیس جمهور در زنجان، با بیان اینکه شاخص رشد اقتصادی طی سالهای گذشته صفر بوده است، گفت: متوسط رشد اقتصادی کشور به رقم چهار درصد رسیده است و در حال حاضر شاخصهای موجود در این زمینه روند رو به رشد را طی میکند.
وی با بیان اینکه در حوزه اقتصاد کاستیهایی در کشور وجود دارد، در عین حال تاکید کرد: بشارتها در زمینه بهبود وضعیت اقتصادی زیاد است و خبرهای خوبی در این زمینه هست که آینده روشن را نوید میدهد.
منصوری افزود: در خیلی از شاخصهای کلان اقتصادی وضع از قبل بهتر شده است و فرایند حل مسائل رو به بهبودی است.
معاون اجرایی رئیس جمهور از مثبت شدن تراز تجاری کشور خبر داد و گفت: در زمینه صادرات در کشور شاهد دستاوردهای خوبی هستیم.
منصوری با بیان اینکه دولت سیزدهم تلاش ویژه ای برای اتمام پروژههای نیمه تمام انجام داده است، افزود: در حوزه عمرانی اتفاقات کم نظیری در کشور رقم خورده است و طی سال گذشته ۲۷۰ هزار میلیارد تومان توزیع اعتبار در این حوزه در کشور انجام شد.
وی با بیان اینکه طی ۲ سال گذشته ۱۴ هزار تخت به ظرفیت تختهای بیمارستانی کشور اضافه شده است، تاکید کرد: نهضت اتمام پروژههای نیمه تمام در دولت شکل گرفته و در این جهت فضای کار شبانه روزی در دولت حاکم است.
معاون اجرایی رئیس جمهور در ادامه با اشاره به وضعیت موجود در زمینه نرخ تورم در کشور، گفت: در نرخ تورم شاهد کاهش ۱۸ درصدی هستیم ولی این عدد فعلی هم برای کشوری که چند سال درگیر رشد تورم بوده، عدد بزرگی است و میزان تورم از ۵۹.۳ درصد در ۲ سال گذشته، امروز به ۴۲ درصد کاهش یافته و فرآیند کاهش نرخ آن در کشور امیدوارکننده است.
منصوری با بیان اینکه دولت خود را مکلف به کار میداند و رئیسجمهور پیگیر مسائل مردم است، افزود: در همه سطوح دولت، باید فرایند کار، جهادی و انقلابی باشد. ایجاد شور در بین مردم دستاوردی است که دولت در این زمینه موفق بوده است. حضور میدانی دولت گرهگشا است و در حال حاضر کار میدانی انجام میشود.
منصوری با بیان اینکه کشور مسائل بینالمللی را راهبردی پیگیری میکند و به دنبال ارتباطات هدفمند همچون رابطه با کشورهایی نظیر عربستان، چین است، ادامه داد: بخشی از تحقق دولت اسلامی اصلاح فرایندها و ساختارها است که دولت در این حوزه به طور جد وارد شده است و در بسیاری موارد دولت شفافیت ایجاد میکند.
وی با بیان اینکه در حوزه تولید نیز تولید ناخالص افزایش پیدا کرده و شاخص رشد پس از ۶ سال متوسط بالای ۴ را تجربه میکند، ادامه داد: در حوزه صنعت اتفاقات خوبی رخ داده است. در صنعت خودروسازی از تولید ۹۰۰ هزار خودرو در سال به تولید بیش از ۱ میلیون و ۴۰۰ دستگاه خودرو رسیدهایم. همچنین در حوزه ریلی و حملونقل نیز برخی از پروژههای چند ده ساله به بهرهبرداری رسیده است.
معاون اجرایی رئیسجمهور گفت: در کشور و دولت فضای کار جهادی حاکم است. بهطور مثال حدود ۴ هزار میلیارد تومان در سفر رئیسجمهور به استان زنجان مصوب شد که ۵۰ درصد آن پرداخت شده است.
اختصاص سه هزار میلیارد تومان برای جبران منابع در راستای تکمیل طرحهای مصوب سفر رئیس جمهور به استان زنجان
منصوری در ادامه از اختصاص سه هزار میلیارد تومان برای جبران منابع در راستای تکمیل طرحهای مصوب سفر رئیس جمهور به استان زنجان خبر داد و گفت: در این راستا هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان طی یک برنامه یک ساله به پروژه ۲ خطه کردن راه آهن زنجان - قزوین اختصاص مییابد تا این پروژه تا سال آینده به مرحله بهره برداری برسد.
وی با بیان اینکه مسئله تخصیص حق آبه از قزل اوزن از مطالبات برحق مردم استان زنجان است، افزود: مقرر شده است در این حوزه دولت به صورت ویژه کمک کند و وزارت نیرو نیز ۷۵۰ میلیارد تومان اعتبار در دو سال آینده به پروژههای استان کمک خواهد کرد.