پارس آباد- مشاور مدرسه علمیه ثامن‌الحجج (ع) پارس‌آباد گفت: خانواده رکن اساسی هر جامعه‌ای است و بی‌شک تحقق جامعه پویا نیازمند سلامت خانواده به لحاظ روحی و معنوی است.

به گزارش خبرنگار مهر، لیلا علیاری شامگاه سه شنبه در آئین بزرگداشت سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) در مدرسه علمیه ثامن‌الحجج (ع) پارس آباد با اشاره به دلایل برتری نهاد مقدس خانواده بر ارکان دیگر جامعه اظهار کرد: خانواده همواره به عنوان نخستین کانون تمدن و آرامش بشری بوده و استحکام این بنای مقدس چشم‌اندازهای روشنی را در همه زمینه‌های اجتماعی ترسیم می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: مدارا کردن، خوش‌اخلاقی، قناعت، اظهار رضایت از زندگی، مدیریت تفکر و هدیه‌دادن از جمله راهکارهای ایجاد خانواده متعادل با توجه به آیات و روایات ائمه معصومین (ع) است.

مشاور مدرسه علمیه ثامن‌الحجج (ع) پارس‌آباد با اشاره به ویژگی‌های خانواده متعادل تصریح کرد: تأمین سلامت روحی خانواده سبب پایداری و مقاومت خانواده در مقابل مشکلات می‌شود و در نهایت رضایت، امنیت و آسایش افراد در خانواده زمینه را برای به وجود آمدن خانواده مطلوب و بالنده فراهم می‌کند.

علیاری داشتن الگو برای سبک زندگی دینی را ضروری دانست و تاکید کرد: بی‌شک سلامت جامعه در همه جهات وابسته به سلامت روحی و معنوی خانواده است و در سایه ازدواج‌های موفق و آگاه خانواده‌هایی سالم و با سبک زندگی دینی و متعادل به وجود می‌آید.

استاد مدرسه علمیه خواهران پارس‌آباد موانع تشکیل خانواده متعادل را یادآور شد و بیان کرد: سوءتفاهم و سو ارتباط، سو ظن و بدبینی، خودخواهی و خودبرتر بینی، تحقیر و سرزنش کردن، مقایسه کردن همسر با دیگران، توقعات و انتظارات بیجا و چشم و هم چشمی، ناسپاسی از زحمات، تجمل‌گرایی و … از جمله موانع تشکیل خانواده متعادل است که در حیات خانوادگی دخالت کرده و آن را متزلزل می‌کنند.