تفاهم نامه میان معاونت تهذیب حوزه‌های علمیه و سازمان دارالقرآن الکریم با هدف مشارکت و اجرای فعالیت‌های قرآنی امضا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، آئین انعقاد تفاهم نامه میان معاونت تهذیب حوزه‌های علمیه و سازمان دارالقرآن الکریم در حاشیه نشست آموزشی «مردمی‌سازی فعالیت‌های قرآنی کشور» از سوی حجت الاسلام علی تقی زاده رئیس سازمان دارالقرآن الکریم و حجت الاسلام محمد عالم زاده نوری معاون تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه برگزار شد.

حجت الاسلام محمد عالم زاده معاون تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه در حاشیه امضای تفاهم نامه با سازمان دارالقرآن الکریم گفت: همکاری و تعامل مشترک میان سازمان دارالقرآن الکریم و معاونت تهذیب و تربیت به همراه مشارکت در فعالیت‌های علمی و آموزشی، قرآنی، تحقیقی و پژوهشی قرآن کریم درسطوح مختلف و لایه‌های متنوع برای حوزه‌های علمیه از جمله اهداف این تفاهم نامه است.

معاون تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه افزود: حوزه‌های علمیه پرچم دار فعالیت‌های قرآنی است و امیدواریم در ادامه نیز سرسلسله فعالیت‌های قرآنی باشند. افراد و شخصیت‌های برجسته و متنوع حوزوی در زمینه حفظ، روانخوانی، روخوانی، مفاهیم، تدبر فعالیت کرده و آموزش می‌بینند.


وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تفاهم نامه تا چه اندازه می‌تواند باعث بستری به جلو برای گسترش فرهنگ قرآنی قرار داشته باشد، گفت: فعالیت‌های قرآنی باید هم در حوزه‌های علمیه و هم در جامعه اسلامی در رأس قرار داشته باشد. همه شئون اجتماعی و حیات زیر پوشش قرآن کریم و چتری برای جامعه است.

وی ادامه داد: پژوهش و امور تبلیغ و مدیریت حوزه‌های علمیه باید سبقه قرآنی داشته باشد و در جامعه اسلامی انتظار می‌رود اقتصاد، تعلیم و تعلم، نظام اداری و مدیریتی بویی از قرآن داشته باشند. در واقع باید همه خرده نظامات زیر پوشش قرآن بدرخشند تا ما شاهد سبک زندگی قرآنی در بین اقشار مختلف جامعه باشیم.

حجت الاسلام عالم زاده نوری با تاکید بر اینکه در جامعه اسلامی نباید رفتارهای غیر قرآنی مشاهده شود، ادامه داد: اصحاب قرآن و جامعه قرآنی باید این نگاه را داشته باشند تا جامعه را به صورت یکپارچه هدایت و تربیت کنند. باید منش و شئون امت و جامعه اسلامی با شیوه و منش و شئون قرآنی هم تراز بوده و استاندارد قرآنی داشته باشد.