رئیس پلیس پیشگیری فراجا گفت: رویکرد پلیس پیشگیری ارتقای سرمایه اجتماعی و اجتماعی کردن امنیت است و ما باید سرمایه اجتماعی و مؤلفه های آن را بشناسیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار رضا بنی اسدی فر رئیس پلیس پیشگیری فراجا در جلسه هم اندیشی و ابلاغ تدابیر فرمانده کل انتظامی کشور اظهار داشت: معاونت اجتماعی یکی از اساسی‌ترین، کلیدی ترین، محوری ترین و اثر بخش ترین مأموریت‌های فراجا را برعهده دارد.

وی با بیان اینکه رویکرد پلیس پیشگیری ارتقای سرمایه اجتماعی و اجتماعی کردن امنیت است، افزود: پلیس ذاتاً سرمایه اجتماعی دارد و حتماً باید امنیت مردم حفظ و ارتقا یابد و این یک ضرورت است، اما علاوه براین ضرورت، ما به یک مقبولیت ویژه نیز نیاز داریم و پلیس می‌بایست در چشم مردم عزیز باشد.

این مقام ارشد انتظامی بیان کرد: ما باید سرمایه اجتماعی و مؤلفه‌های آن را بشناسیم، تغییر و ارتقا دهیم که یکی از اساسی‌ترین مولفه‌هایی که سرمایه اجتماعی را افزایش می‌دهد رعایت نظم و انضباط است.

سردار بنی اسدی فر اشاره‌ای نیز به موضوع اجتماعی کردن امنیت کرد و اظهار داشت: پلیس پیشگیری زمانی در نقش خود موفق عمل می‌کند که از ظرفیت‌های موجود مانند حوزه‌های علمیه، مراکز علمی، دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش، بازار، افراد متدین و صاحب نفوذ و دیگر اقشار جامعه استفاده کند.

رئیس پلیس پیشگیری فراجا تصریح کرد: آموزش همگانی پلیس در افزایش دانش انتظامی مردم و پیشگیری از جرایم نقش ویژه‌ای دارد که باید بهبود پیدا کند و از متدهای جدید و از فضای مجازی که بسیار تأثیر گذار است نهایت بهره برداری شود.

وی در پایان خاطر نشان کرد: افزایش مشارکت اجتماعی در بین شهروندان باعث افزایش احساس امنیت نیز می‌شود از این رو برای ارتقا مشارکت اجتماعی و به تبع آن افزایش احساس امنیت اجتماعی مهندسین فرهنگ و برنامه ریزان اجتماعی با زمینه سازی برای افزایش مشارکت در بین مردم و به صحنه کشیدن مردم برای کارهای جمعی و عمومی می‌توانند گام مؤثری در این زمینه بردارند.