به گزارش خبرنگار مهر، محمود محمودی بعد از ظهر چهارشنبه در حاشیه بازدید از وضعیت مولدهای اضطراری برق اظهار کرد: با هدف ارزیابی آمادگی مشترکان بزرگ اداری استان مرکزی به منظور همراهی در کاهش پیک مصرف تابستانه برق، طی مانوری، عملکرد مولدهای برق این بخش برای کار در شرایط اضطراری مورد آزمون قرار گرفت.
وی افزود: بر اساس برنامهریزی انجام شده، طی روزهای گرم سال، مصرف برق تمامی مشترکان به ویژه ادارات و نهادهای عمومی با استفاده از کنتورهای هوشمند نصب شده به صورت لحظهای توسط کارشناسان شرکت توزیع نیروی برق، رصد شده و این مشترکان موظفاند در ساعات پیک با استفاده از راهکارهایی همچون استفاده از مولد، مصرف برق خود را طبق برنامه تعیین شده کاهش دهند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی بیان کرد: طرحهای متعددی به منظور تأمین برق مشترکان و جلوگیری از بروز هرگونه اختلال در شبکه توزیع برق، پیشبینی و اجرایی شده است که کاهش مصرف برق توسط مشترکان بزرگ با روشهایی همچون استفاده از مولدهای اضطراری از جمله این روشها است.
محمودی ادامه داد: در همین راستا شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی با اجرای مانوری، ضمن رصد وضعیت مصرف برق مشترکان هدف، آمادگی مولدهای برق آنان را برای تأمین برق در شرایط اضطراری همانند ساعات پیک بار، مورد ارزیابی قرار داده است.
وی بیان کرد: پدافند غیرعامل در شبکههای توزیع برق با هدف پایداری و افزایش قابلیت اطمینان شبکههای توزیع برق در مواقع بحرانی انجام میشود.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری مرکزی در این مانور بیان کرد: با توجه به ساختار شبکههای توزیع برق و آسیبپذیری آنها، انجام مانورهای فرضی از مهمترین اقدامات به منظور بسط و گسترش فرهنگ و باور پدافند غیرعامل و همچنین آمادگی بیشتر در برابر تهدیدات است.
مهدی پزشک نیا تأکید کرد: مراکز حساس میبایست آمادگی داشته باشند تا در صورت بروز حوادث احتمالی، اختلالی در خدمترسانی آنها ایجاد نشود.
گفتنی است، عملکرد سازمانها بر اساس سرعت به مدار آمدن مولدهای اضطراری و بر اساس چکلیستهای استاندارد، در کمیتههای مدیریت بحران و پدافند غیرعامل ارزیابی و تحلیل شده و گزارش نتایج به واحدها و مسئولین مربوطه گزارش خواهد شد.