به گزارش خبرگزاری مهر، سید وحید حسینی با اشاره به همکاری سپاه فجر استان، سازمان بسیج جامعه پزشکی فارس و دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ساخت این بیمارستان صحرایی بیان کرد: در این بیمارستان صحرایی بیش از ۳۰۰ نیروهای جهادی شامل پزشک، پیراپزشک، دندانپزشک، داروساز، پرستار و نیروهای اداری و پشتیبانی، در نوبتهای کاری مختلف به مراجعان خدمات تخصصی و فوق تخصصی سلامت ارائه میدهند.
او اضافه کرد: علاوه بر بیمارستان صحرایی، ۶۰ اردوی جهادی نیز به صورت هفتگی از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون در استان فارس برپا شده است.
فرمانده سپاه فجر استان فارس نیز در حاشیه بازدید از بیمارستان صحرایی امام علی (ع) گفت: با همکاری، هم افزایی و همراهی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اردوهای جهادی با محوریت ارائه خدمات درمانی به مراجعان و بیماران در قالب بیمارستان صحرایی برپا میشود.
سرتیپ پاسدار یدالله بوعلی افزود: در مناطق مختلف و محروم استان و حاشیه شهرها، بیمارستانهای صحرایی و اردوهای جهادی برپا میشود که حضور پزشکان، پیراپزشکان، پرستاران و نیروهای بسیجی در این مناطق ستودنی است.
او با بیان اینکه جامعه پزشکی استان فارس در کشور زبانزد است، اظهار کرد: هدف از حضور نیروهای جهادی و بسیجی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این اردوی های جهادی، تنها ارائه خدمات صادقانه و دلسوزانه به مردم است.
این بیمارستان صحرایی همزمان با دهه ولایت و امامت در شهر «دژکرد» از توابع شهرستان اقلید برپا شده و با ارائه خدماتی در حیطههای چشم پزشکی، قلب و عروق، گوش، حلق و بینی، داخلی، کلیه و مجاری ادراری، اعصاب و روان، جراحی عمومی، ارتوپدی، بینایی سنجی، دندانپزشکی، زنان و زایمان، تغذیه، اطفال، مغز و اعصاب و طب اورژانس، به صورت رایگان پذیرای بیماران این منطقه است.