وی ادامه داد: درخصوص اینکه انتخاب وی درست و به حق بوده یا خیر نیز حرفها و بحث های فراوانی را می توان پیش کشید اما چیزی که مهم است اینکه هدف از انتخاب سرمربی چیست؟ اگر با این منظورکه وی بیاید کادر مربیگری اش را انتخاب کرده و بعد هم کارهای اردو و تمرینات آماده سازی خود را پیاده کند می توان گفت که کاری درست بوده و شکی نیست که با کمی حمایت و پشتیبانی به موفقیت هم خواهد رسید، اما باز این سوال مطرح می گردد که حال وظیفه و تکلیف کمیته فنی و مدیر فنی چه خواهد بود؟ همانطور که می بینید کشتی با چند معادله چند مجهولی مواجه شده و حل این موضوع خود اساسی ترین مسئله ایی است که باید در دستور کار فدراسیون قرار گیرد چراکه با مشخص نبودن حوزه اختیارات و نبود شرح وظایف فقط تنش و حاشیه حاصل این نوع فعالیت خواهد بود.
وی ادامه داد: باید قبول کرد که در حال حاضر هم برزگر و هم مهدیزاده خود را در امور فنی فدراسیون مسئول و دخیل می دانند و انتظار دارند که در مباحث ریز تا کلان کشتی اظهار کرده و تصمیم گیری کنند و این موضوعی است که اختیار عمل و استقلال را از معزی پور خواهد گرفت و اجازه کار را به او نخواهد داد.
فیض با اشاره به اینکه دخالت در کار سرمربی زمینه ساز مسئله ای خواهد شد که حیدری با آن روبرو گشت تصریح کرد: هیچ کس مخالف داشته ها و تجربیات افراد کاربلدی همچون برزگر و مهدیزاده نیست اما باید قبول کرد که معزی پور یا هر سرمربی دیگر برای اینکه بتواند اهداف و برنامه هایش را پیاده سازد باید اختیار تام داشته باشد و دخالتی در کارهایش بخصوص انتخاب همکارانش صورت نگیرد.
این کارشناس کشتی ادامه داد: مشورت و دادن ایده بد نیست اما اگرتبدیل به دخالت محسوس یا نامحسوس گردد دیگر نباید انتظار کارآیی و نتیجه را داشت.
کارشناس کشتی کشورمان یادآورشد: معزی پور نیز باید بداند که کار بدون برنامه و استفاده نکردن از علم روز دنیا هر چند موفقیت آمیز هم باشد مقطعی خواهد بود که خود نوعی درجا زدن است چراکه فردای آن موفقیت دوباره باید از صفر شروع کرد. اما اگر برنامه و پلانی مشخص داشته باشیم در پایان کار می توان نشست و بررسی کرد که چقدر این برنامه به موفقیت انجامیده و اگر نتیجه بخض نبوده کجای کار و چه میزان ایراد داشته است. پس سوال اساسی اینجاست که آیا معزی پور برای پروسه زمانی امروز تا المپیک برنامه ریزی خاص و مطابق با تقویم فیلا انجام داده یا خیر؟
وی در ادامه افزود: بحث دیگری که باید در راس برنامه های سرمربی تیم ملی قرار گیرد حضوری توام در تورنمنتهای بین المللی و میادین بزرگ دنیاست. او نباید از شکست بترسد و حتی اگر شده جوانان و پشتوانه ها را به این میادین اعزام کند تا همین استعدادها تبدیل شوند به کشتی گیرانی که بعد از رویارویی با بزرگان دنیا هم ترسشان ریخته و هم حد و حدود و نقاط ضعف خود را شناخته اند. این را خود معزی پور و اهالی کشتی بهتر می دانند که حضور در یک مسابقه مهم برابر است با 6 ماه تمرین و تلاش.
فیض خطاب به دست اندرکاران فدراسیون گفت: مطمئن باشید که اگر اردویی یکساله و شبانه روزی برپا کنید، درب ها را به روی کشتی گیران ببندید ویک دقیقه هم به آنها مرخصی ندهید اگر در تورنمنت و مسابقه ای شرکت نکرده باشید عمر خود و اردونشینان را به بطالت گذرانده اید چراکه در مسابقه و میدان است که مشخص می گردد توان ، جسارت و تکنیک یک ورزشکار در چه حدی است و چه نقاط ضعفی دارد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر روسها ابتکار عمل در کشتی دنیا را در دست گرفته اند و با برگزاری جامهای معتبری همچون زسکا بهترینهای دنیا را به کشورشان فرا می خوانند و جوانان جویای نام خود را مقابل آنها قرار می دهند و حاصل نیز این می شود که در هر وزن 5 تا 6 کشتی گیر خوب و کار بلد دارند که انتخاب برایشان مشکل است. اما در مقابل ما به تمامی میادین بزرگ کشتی پشت می کنیم و از بیم شکست امروز را به فردا می فروشیم و دست آخر روسها می شوند قهرمان و ما هفتم جهان.
وی درپایان گفت: یکبار دیگر اعلام می کنم معزی پور که هیچ، اگر دریای تجربه را نیز در چنین فضا و شرایط کاری که شرح وظایف و حدود اختیارات مشخص نیست بکار گیریم نتیجه ای نخواهد داشت و ره به جایی نخواهیم برد تا اینکه موازی کاریها را به اتمام برسانیم و به مسئول مستقیم تیم یعنی سرمربی استقلال و اختیار تام بدهیم.