به گزارش خبرگزاری مهربه نقل از وزارت بهداشت، دکتر ابوالفضل باقری فرد در این خصوص گفت: تا سال ۱۴۰۰ ظرفیت پذیرش رشته فلوشیپ (دوره تکمیلی تخصصی ناباروری)، ۲۲ نفر در سال بود که با توجه به میزان نیاز کشور و تعداد فارغ التحصیلان و با همکاری همکاری بورد تخصصی زنان و معاونت بهداشت این نتیجه حاصل شد که این میزان فلوشیپ نیاز کشور را برای مدت سه سال برطرف میکند.
وی خاطرنشان کرد: بعد از ابلاغ قانون جوانی جمعیت، با طرح و تصویب موضوع در شورای معین و نشست شورا، میزان جذب افراد در رشته فلوشیپ افزایش یافت و غیر از ۲۲ نفر، تعداد ۸ نفر دیگر هم اضافه شد با این شرط که آنها شهریه پرداخت نکنند و به جای آن تعهدات خودت را در دانشگاههای محل خدمت تعیین شده بگذرانند.
باقری فرد تصریح کرد: بر اساس سطح تعریف شده خدمت، کمبود نیرو در زمینه تعداد فلوشیپ در کشور وجود نداشت بلکه مشکل اصلی در توزیع نامناسب این افراد بود که بیشتر تمایل به حضور در شهرهای بزرگ داشتند.
وی گفت: اعضای هیئت علمی و افراد بورد معرفی شده از دانشگاههای علوم پزشکی باید در آزمون فلوشیب شرکت کرده و در صورت موفقیت میتوانند از این سهمیه اضافه در نظر گرفته شده استفاده کنند و تعهدات خود را در محل خدمت خود بگذانند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت افزود: بر اساس اجرای قانون جوانی جمعیت، در رشته فلوشیپ سال ۱۴۰۱ افزایش ظرفیت داشتیم و در مجموع ۳۴ نفر پذیرش شدند.
وی اظهار داشت: در سال جاری هم افزایش ظرفیت در رشته فلوشیپ داریم و میتوان گفت تا ۲ سال آینده، نیاز کشور از نظر توزیع مناسب نیروی انسانی دراین رشته مرتفع میشود.
باقری فرد با اشاره به پیگیری ادامه فرآیند تربیت فلوشیب ناباروری در سال جاری، خاطر نشان کرد: بیشتر مشکلات ناباروری در سطح سه بر طرف میشود و نیازی به فوق تخصص نیست در صورت نیاز هم این خدمات در سطوح ۱ و ۲ با توزیع مناسب ارائه میشود.