به گزارش خبرگزاری مهر، محمود حسین پور گفت: بیش از سه دهه از تاسیس اورژانس پیش بیمارستانی در این استان میگذرد و در این مدت خدمات ارزندهای به مردم این خطه ارائه شده است.
وی اظهار کرد: انجام ۱۷ هزار ۴۷۸ ماموریت اورژانسی اعم از امداد رسانی به مصدومین ترافیکی، اورژانسهای قلبی و تنفسی طی سه ماه اول سال جاری، گواهی است، مبرهن، بر جایگاه مهم این بخش از حوزه بهداشت و درمان در ارتقاء سطح سلامت مردم جامعه.
حسین پور خاطرنشان کرد: به رغم توسعه چشمگیر پایگاه های اورژانس ۱۱۵، در دوران انقلاب شکوهمند اسلامی به ویژه طی چهار سال اخیر، متاسفانه از سال ۹۶ تا کنون به دلیل تحریمهای ظالمانه غرب، آمبولانس جدیدی به ناوگان عملیاتی اورژانس کشور و همچنین اورژانس ۱۱۵ استان هرمزگان اضافه نشده است و بیش از ۱۴ سال از عمر آمبولانسهای این مرکز میگذرد. این در حالیست که میانگین عمر مفید آمبولانس در کل دنیا حدود پنج سال است.
وی عنوان کرد: با هدف استفاده بهینه از منابع موجود، آمبولانس های موجود، چندین دوره تعمییرات اساسی شدهاند؛ اما متاسفانه بالا بودن عمر آمبولانسها، عدم سازگاری با شرایط جوی استان و همچنین عدم سازگاری موتور آمبولانس با سوخت های موجود، باعث شده که تعمییرات اثر بخش نباشد. از سوی بر اساس برنامه ششم توسعه، باید ۲۰ پایگاه جدید شهری و جادهای در استان ایجاد شود، افزایش روز افزون درخواست مردم استان جهت استفاده از خدمات اورژانس پیش بیمارستانی، حادثه خیر بودن این استان و لزوم آمادگی همیشگی اورژانس ۱۱۵جهت ارائه خدمات در مواقع بحران، همگی، لزوم تامین آمبولانسهای جدید را ایجاب میکند.
حسینپور با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری، که مسئله سلامت را جزء مسائل درجه ی یک هر کشوری دانسته و مجاهدت در راه توسعه و گسترش آن را از جمله واجب ترین مجاهدتها میدانند، اظهارکرد: اورژانس هرمزگان جهت حفظ توان عملیاتی خود و استمرار ارائه خدمات در زمان بروز بحران های احتمالی، به حداقل ۴۰ دستگاه آمبولانس شاسی بلند نیاز دارد و با توجه به محدود بودن منابع مرکز اورژانس، تامین این تعداد آمبولانس توسط این مرکز تقریبا غیر ممکن بوده و این مهم، مساعدت خیرین حوزه سلامت، صنایع مادر و مناطق آزاد استان را میطلبد.