بندرعباس - مدیرکل زندان‌های هرمزگان گفت: پایگاه‌های سلامت در زندان‌های هرمزگان راه‌اندازی شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی کیشانی در نشست شورای اداری زندان‌های استان در بندرعباس افزود: هم‌اکنون همه خدمات بهداشتی و درمانی به صورت تخصصی با بالاترین کیفیت در زندان‌ها ارائه می‌شود اما می‌طلبد که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، پایگاه‌های سلامت همانند شهرها در زندان‌ها نیز راه‌اندازی کرد.

وی بر انتقال زندانیان غیربومی، بهره‌گیری بیشتر از پابند الکترونیکی، ثبت خدمات بهداشتی و درمانی در سامانه‌های سازمانی، راه‌اندازی قرارگاه اجتماعی، نظارت اصولی بر پخت غذا، فروش محصولات و تولیدات مددجویان و جلوگیری از ورود اقلام ممنوعه به زندان‌ها تاکید کرد.

مدیرکل زندان‌های هرمزگان، برتوجه ویژه به برنامه‌های فرهنگی در زندان‌های هرمزگان تاکید کرد و گفت: باید با برنامه‌ریزی مناسب فعالیت‌های متنوع و متعدد فرهنگی و آموزشی در زندان‌ها اجرا شود که این مهم تأثیر بسیار زیادی در کاهش فشارها و آسیب‌های ناشی از حبس در مددجویان خواهدداشت.

وی خواستار صرفه‌جویی و مصرف بهینه در زندان‌ها شد و افزود: به زودی با بروزرسانی سامانه‌های سازمانی، شاهد حذف کاغذ از مکاتبات اداری خواهیم بود و باید در همه بخش‌ها اعم از مصرف برق، آب و موادغذایی به سمت استفاده درست و مصرف بهینه رفت.

کیشانی بر آموزش کارکنان به خصوص نیروهای یگان حفاظت و مراقبان هم تاکید و تصریح کرد: همه کارکنان در هر رده‌ای نیازمند آموزش هستند و باید برای جلوگیری از روزمرگی، ارائه خدمات مناسب زندانبانی و ارتقای امنیت زندان‌ها این آموزش‌ها با جدیت دنبال شود.

مدیرکل زندان‌های استان هرمزگان همچنین در این نشست به اشتغال مددجویان اشاره کرد و گفت: اشتغال مولد مددجویان زندان‌های استان در خرداد امسال نسبت به مدت مشابه پارسال پنج درصد افزایش دارد.

کیشانی افزود: پرداخت تسهیلات کارآفرینی از سال گذشته تاکنون با هدف اشتغال مولد مددجویان در زندان‌های هرمزگان آغاز شده است و در این مدت بیش از ۸۰ میلیارد ریال از این تسهیلات پرداخت شده است.

وی بااشاره به اینکه اشتغال مولد عزت نفس زندانیان را تقویت و آن‌ها را برای ورود آبرومندانه به جامعه آماده می‌کند، تصریح کرد: این میزان تسهیلات پرداختی زمینه اشتغال مولد ۸۰ نفر از مددجویان را فراهم کرده است.

مدیرکل زندان‌های هرمزگان اظهار کرد: تسهیلات قرض الحسنه به کارآفرینان پرداخت می‌شود تا از مددجویان به عنوان نیروی کار استفاده کنند.

وی برتعامل با مراکز فنی و حرفه‌ای استان برای اموزش مددجویان تاکید کرد و گفت: باید مددجویان و خانواده‌های آن‌ها را به مهارت‌های شغلی تجهیز کرد تا ضمن جذب در بازار کار از آسیب‌های اجتماعی نیز پیشگیری شود.