به گزارش خبرنگار مهر، علی عبدی صبح سه شنبه در جلسه هیأت اجرایی بنیاد تعاون استان خراسان جنوبی اظهارکرد: در حوزه اشتغال و حرفه آموزی زندانیان تلاشها و اقدامات خوبی در استان صورت گرفته است.
وی از افزایش ۲۲ درصدی اشتغال زندانیان در استان خبر داد و گفت: همچنین میزان حرفه آموزی زندانیان در استان با ۱۰ درصد رشد همراه بوده است.
مدیرکل زندانهای خراسان جنوبی با اشاره به انعقاد تفاهم نامههای آموزشی با ادارت ذی ربط برای آموزش مهارتهای ویژه برای زندانیان افزود: در همین راستا ۲۰۴ دوره مهارت آموزی با بهره مندی ۳ هزار و ۱۵۹ زندانی در استان برگزار شده است.
عبدی از صدور کارت صنعتگری برای ۷۲ زندانی در استان خبر داد و گفت: همچنین کارگاه حوله بافی در اندرزگاه زنان، کارگاه ریسندگی در بازداشتگاه عمومی، کارگاه قالی باقی و کارگاه رشته بری در استان برای توسعه اشتغال زندانیان راه اندازی شده است.
وی با بیان اینکه خوشبختانه خراسان جنوبی موفق به کسب رتبه برتردر حوزه اشتغال زندانیان را در سطح کشور شده است، یادآور شد: در این رتبه بندی رشد ۵۳ درصدی اشتغال، رشد ۳۵ درصدی دستمزد پرداختی، جذب ۵۰ درصدی تسیهلات کارآفرینی برای زندانیان و پوشش ۳۶ درصدی اشتغال نسبت به جامعه هدف را شاهد بوده ایم.
مدیرکل زندانهای خراسان جنوبی با اشاره به اقدامات خوبی که در بخش بنیاد تعاون زندانیان استان در سه ماهه امسال صورت گرفته است، بیان داشت: این بنیاد اقدامات خوبی در حوزه اشتغال در بخشهای کارگاهی، اعزامی و نشسته ویژه زندانیان انجام داده است.
عبدی یکی از پروژه بزرگ در حوزه اشتغال زندانیان استان را ساخت واحداث جایگاه دومنظوره سوخت مجتمع خدمات بین راهی حامی دانست و افزود: ادامه کار این مجتمع نیازمند نگاه ویژه مسئولان استان است.
وی با اشاره به این که با راه اندازی این مجتمع بین راهی در فاز اولیه ۱۵۰ زندانی صاحب شغل میشوند، یادآور شد: راه اندازی فروشگاه دو منظوره درمحل کارگاههای زندان بیرجند، افتتاح غرفه صنایع دستی زندانیان در محل سرای امینی شهرستان بیرجند بخشی از کارهای توسعه انجام شده بوده که نگاه همه مسئولان استان را میطلبد.
مدیر کل زندانهای خراسان جنوبی با اشاره به مجموعه پرورش شتر مرغ بنیاد تعاون زندانیان استان گفت: امسال با ساخت مهد ۳ طرح توسعه این مجموعه به متراژ ۹۰۰ مترمربع گردشگاه و ۴۰۰ مترمربع مسقف بر ظرفیت این مجموعه به میزان ۵۰۰ قطعه جوجه شترمرغ افزوده میشود.
عبدی اضافه کرد: خوشبختانه نگاه ویژه دستگاه قضایی استان و دادستانی مرکز استان برای حمایت از اشتغال زندانیان موجب شده تا در حال حاضر ۴۳۰ زندانی در کارگاههای بیرون از زندان مشغول به کار بوده تا ضمن گذراندن دوران محکومتیشان منبع درآمدی برای خانوادههایشان باشند.