به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد امروز سه شنبه در حساب توئیتر خود اعلام کرد: تخمین زده می شود که حدود ۱۵.۳ میلیون نفر در افغانستان با ناامنی غذایی جدی مواجه هستند.
در حالی که حدود ۲۸ میلیون نفر در افغانستان به کمک های اضطراری نیاز دارند، این نهاد سطح کمک به خانواده های نیازمند را به دلیل کمبود بودجه کاهش داده است.
بر اساس گزارش برنامه جهانی غذا، نزدیک به ۲.۸ میلیون نفر در افغانستان در سطح اضطراری ناامنی غذایی قرار خواهند گرفت. در حال حاضر ۳.۲ میلیون نفر در سراسر کشور از سوءتغذیه حاد رنج میبرند.
این نهاد همچنین خاطرنشان کرد: در ماه گذشته ۳۶۷ هزار زن و کودک با مواد غذایی مغذی برای پیشگیری یا درمان سوءتغذیه حمایت شدند.
هیساو وی لی، رئیس برنامه جهانی غذا در افغانستان نیز اعلام کرد این سازمان پس از اکتبر امسال منابع لازم برای کمکهای غذایی به مردم افغانستان را ندارد.
برنامه جهانی غذا تخمین زده است که با بودجه جاری، کمک های مورد نیاز برای افغانستان از اوت امسال نیز روند کاهشی خواهد داشت.
مقامات طالبان بارها گزارش ها و آمار مربوط به سطح فقر در افغانستان را رد کرده اند. ملا عبدالغنی برادر معاون نخست وزیر در امور اقتصادی طالبان اخیرا رسانه ها و غرب را به بزرگنمایی در مورد بحران انسانی در افغانستان متهم کرده است.
نزدیک به دو سال از خروج کامل نیروهای تروریست آمریکایی از افغانستان و به دست گرفتن قدرت توسط طالبان سپری می شود و این کشور با تبعات دو دهه اشغالگری محور غربی از جمله بحران جدی اقتصادی و انسانی مواجه است.
اشغالگران غربی در سال ۲۰۰۱ به بهانه پناه دادن طالبان به اسامه بن لادن سرکرده گروهک تروریستی القاعده، به افغانستان حمله و این کشور را اشغال کردند.