به گزارش خبرنگار مهر، داریوش علومی ظهر چهارشنبه در جمع اعضای انجمن نویسندگان نوجوان با گرامیداشت «روز قلم» اظهار کرد: ادبیات هر کشوری میراثدار فرهنگ و انتقالدهندهی اندیشه از نسلی به نسل دیگر است.
وی با بیان اینکه ادبیات یکی از هنرهای هفتگانه جهان به شما میآید، افزود: هر هنری پیشینهای دارد و پیشینه فرهنگ و ادبیات امروز ما ادبیات کهن است و آنچه که باید به آن توجه کنیم مطالعه این متون در کنار ادبیات معاصر است.
معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل با اشاره به برگزاری انجمنها و کارگاههای ادبی، گفت: هدف صرفاً پرورش شاعر و داستاننویس نبوده بلکه در تلاشیم تا اعضا در کنار کسب مهارت نوشتن، انسانهایی خلاق و خوشسیرت بوده و بتوانند باحال خوب زندگی موفقی داشته باشند.
علومی به تعریف کودکی و نیازهای آن اشاره کرده و ادامه داد: درگذشته کودکان مینیاتوری از بزرگسالی بودند و فرصتی برای دیدهشدن و بیان افکارشان نداشتند، آثار مکتوبی که ویژه این گروه باشد وجود نداشت و مواد خواندیشان از بین آثار تولید شده برای بزرگسالان تهیه میشد، اما امروزه دوران کودکی و نوجوانی تعاریف خود را دارد و جوامع پیشرفته با کسب آگاهی از این دوران برای رشد و پرورششان برنامهریزی میکنند.
وی خاطرنشان کرد: کودکان و نوجوانی که اهلقلم هستند و از تجربیات زیستی خودشان در نوشتن بهره میگیرند به طور حتم در معرفی احوال، نیازها، خواستهها و افکارشان برای شناخت دوران طلایی کودکی و نوجوانی نقش مهمی خواهند داشت.