به گزارش خبرنگار مهر، کاظم نظری عصر چهارشنبه در همایش هنرمندان تئاتر و نمایش که در مجتمع فرهنگی، هنری فدک اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: ما از نزدیک کاستیها و نارساییهای حوزه فرهنگی، هنری را لمس کرده و به عینه میبینیم و در این زمینه با همکاری وزیر پرتلاش فرهنگ و ارشاد اسلامی سعی داریم تا موانع و مشکلات را یکی پس از دیگری برداریم.
وی تصریح کرد: متأسفانه در دولتهای گذشته به رغم مناسب بودن شرایط مالی و تخصیص مطلوب اعتبارات کارهای زیربنایی خوبی در حوزه فرهنگ و هنر نشده و در بسیاری از استانها با کاستی و نارسایی در این بخش روبهرو هستیم.
مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دولت مردمی آستین بالا زده تا در حد توان و وسع خود دغدغهها و مشکلات را در حوزه فرهنگ و هنر رفع کند و باید با امیدواری بیشتر تحولات در این حوزه را پیگیری کنیم.
نظری افزود: ما هر چه در توان داریم، سعی خواهیم کرد از استانها به ویژه مناطق محروم حمایت کنیم چرا که استانهایی نظیر اردبیل با پرورش و تقدیم هنرمندان ارزشمند همچون «آتش تقیپور، فرهاد قائمیان، اتابک نادری» و دیگر هنرمندان ارزشمند سعی کردند تا به هنر اصیل تئاتر، نمایش و همچنین عرصه سینما و تلویزیون کمک کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: اکثر هنرمندان وفادار به نظام، انقلاب و طرفدار مردم از استانها هستند و با تحمل سختیها و مشکلات سعی کردند جایگاه خود را در سطح ملی تثبیت کنند.
نظری اضافه کرد: به هیچ وجه نگاه ما تنها به مرکز کشور و پایتخت نیست بلکه امسال مصمم هستیم بیشترین منابع و اعتبارات را به استانها سرازیر کنیم تا شاهد رشد و بالندگی هنر نمایش و تئاتر و معرفی استعدادهای ناب در این حوزه باشیم.
وی بیان کرد: هنرمندان شهرستانها با توان و قدرتی مضاعف پا به عرصه گذاشتند که خود این حضور نیز میتواند زمینه حرکتهای تحولی خوبی را فراهم کند.
نظری با استقبال از پیشنهاد هنرمندان استان اردبیل در برگزاری جشنواره ملی «تئاتر ترک زبانها» اظهار کرد: در این زمینه هر چند استان زنجان نیز پیشنهاداتی ارائه کرده ولی سعی خواهیم کرد تا آخر سال زمینه برگزاری جشنواره را با میزبانی اردبیل فراهم کنیم.
وی به برگزاری ۱۹ دوره جشنواره عروسی با حضور گروههای نمایشی از شهرستانهای مختلف اشاره کرد و ادامه داد: حتی از استان اردبیل گروههایی در این جشنواره حضور دارند که هنرمندی آنها زمینه جذب ۲ هزار مخاطب تهرانی را فراهم کرده است.
نظری تأثیرگذاری تئاتر در ابعاد مختلف را یادآور شد و تصریح کرد: ما نیز از کمبود زیرساختها به ویژه سالنهای تخصصی تئاتر در استانها و مناطق محروم با خبر هستیم ولی امیدواریم برگزاری رویدادهایی نظری جشنواره «تئاتر ترک زبانها» امکانات بیشتری را به این استان سرازیر کند.
وی در ادامه سخنان خود گفت: در سایه برگزاری جشنواره «تئاتر کودک و نوجوان» در همدان بیش از ۹ سالن تئاتر در این استان راهاندازی شده که نتیجه میزبانی چنین رویدادهای ملی و بینالمللی بوده است.
مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: بر اساس رویکرد دولت مردمی و سیاست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در برقراری عدالت فرهنگی در کشور، سعی ما بر این خواهد بود تا تأمین منابع خوبی را برای اهالی هنر تئاتر استان اردبیل شاهد باشیم تا این هنرمندان نجیب و توانمند بتوانند همچنان در این عرصه خوش بدرخشند.