به گزارش خبرگزاری مهر، حکمت الله هاشمی شامگاه چهارشنبه در آئین اختتامیه یازدهمین مرحله رقابت های المپیاد آماده گفت: دغدغه رهبری نسبت به جوانان و عشق و علاقه ای که به آنها دارند را جمعیت هلال احمر توانسته منویات مقام معظم رهبری را با برگزاری برنامه هایی همچون المپیاد آماده محقق کند.
وی اضافه کرد: با ارائه آموزش ها جامعه را نسبت به حوادث و سوانح آموزش داده و آماده می کنیم تا در کمترین زمان تاثیرگذار بر جامعه هدف باشیم در جمعیت هلال احمر این مهم را توانسته ایم تبیین کنیم البته برنامه های تحولی زیادی در این حوزه داریم به حتم در خدمت همه جوانان، توانمند و آینده سازان استان و کشور خواهیم بود.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان با بیان اینکه ایران کشوری پر از حوادث طبیعی و غیر طبیعی است، گفت: در چرخه مدیریت بحران آمادگی یکی از مولفه های مهم و با اهمیت این چرخه به شمار می رود، اگر حادثه ای اتفاق افتد و آمادگی و سازماندهی نداشته و به خوبی آموزش ندیده باشیم، و عدم شناخت عمیق نسبت به حوادث به خود و جامعه آسیب و اعتماد عمومی را سلب می کنیم.
هاشمی افزود: در چرخه مدیریت بحران، هلال احمر با توجه به سابقه و فعالیت های چشمگیر بخشی از دغدغه های حاکمیت را بر دوش کشیده است.
وی ادامه داد: تجهیزات باید به روز بوده و آموزش کار کردن با این تجهیزات را دیده باشیم، تمرین با مانور و مسابقه موجب می شود در برابر حوادث و سوانح با کیفیت بالا و خطای کمتر بهترین خدمات را ارائه دهیم.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان در روستاها با راه اندازی خانه های هلال پازل پاسخگویی به حوادث را تکمیل می کنیم چرا که افراد محلی تاثیر گذارترین گروه تا رسیدن نیروهای امدادی هستند.
وی یادآوری کرد: یازدهمین دوره المپیاد آماده مهارت های امدادی دادرسان هلال احمر با رقابت ۱۶۸ دانش آموز دختر و پسر استان زنجان انجام شد.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: در این مرحله شهرستانهای زنجان، طارم و ابهر به ترتیب موفق به کسب مقام اول، دوم و سوم در یازدهمین المپیاد آماده استانی ویژه دانشآموزان پسر شدند.
هاشمی خاطر نشان کرد: در رقابت های دختران نیز زنجان، طارم و خدابنده به ترتیب اول تا سوم شدند و تیم خرم دره نیز به عنوان تیم بشردوستی معرفی شد.
۱۲۸ هزار دانش آموز هلال احمری در مسابقات المپیاد آماده رقابت می کنند
کارشناس اداره دانش آموزی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور گفت: ۱۲۸ دانش آموز دختر و پسر در یازدهمین دوره مسابقات المپیاد آماده در سراسر استان ها با هم رقابت می کنند.
زهرا شکیب افزود: بعد از چهار سال وقفه در اجرای مسابقات آماده امسال مجدد این مسابقات انجام شد.
وی یادآوری کرد: ۱۲۸ هزار دانش آموز در کشور آموزش های مورد نیاز برای طرح المپیاد آماده می بینند سپس در مرحله شهرستانی، استانی و در نهایت کشوری رقابت می کنند.
کارشناس اداره دانش آموزی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور گفت: از هر شعبه ای یک تیم دختر و پسر به مرحله استانی و از این مرحله نیز یک تیم به مرحله رقابت های کشوری را می یابند.
شکیب افزود: در مسابقات کشوری نیز نفرات اول، دوم و سوم انتخاب می شوند.