حجت الاسلام سیدناصر حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به آموزههای قرآن کریم که تزکیه را بر تعلیم مقدم میدارد، متأسفانه آموزش و پرورش بُعد پرورش را مورد بی مهری قرار داده هر چند برای این وضعیت دلایلی هم دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با تاکید بر اینکه دغدغه بسیاری از خانوادهها تربیت دینی است که با حضور نوجوانان در مساجد و برقراری ارتباط با مربیان و دلسوزان حوزه تربیت دینی نیمی از این دغدغهها رفع خواهد شد، افزود: البته خانوادهها و آموزش و پرورش هر یک باید به ایفای نقش بپردازند و مسجد نیز به عنوان کمک آموزش در بحث تربیت دینی و مذهبی حضور مؤثری خواهد داشت.
عضو شورای شهر یزد با انتقاد به اقدام آموزش و پرورش در حوزه برپایی کلاسهای تابستانه در زمینههای مختلف بیان کرد: در گذشته تابستانها دانش آموزان در اختیار مسجد بودند اما متأسفانه در حال حاضر خود آموزش و پرورش، کانونهای فرهنگی برپا کرده است این در حالی است که تلاش ما به روی آوردن نوجوانان به مساجد است و معتقدیم حتی ورزش نیز میتواند مسجد محور باشد.
حیدری تصریح کرد: اولویتهای آموزش و پرورش باید تغییر کند هر چند که مسئولان آن حوزه نیز سخنانی برای گفتن دارند اما باید پرورش را اولویت قرار دهند و حتی اگر ۵۰ درصد ظرفیت آموزش دارند، نباید همه آن را صرف آموزش درسهایی کنند که ممکن است در آینده تأثیری بر زندگی مذهبی و اجتماعی فرد نداشته باشند.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر یزد اظهار داشت: ما معتقدیم بخش اعظمی از همین ظرفیت محدود آموزش و پرورش باید صرف تربیت دینی و مذهبی دانش آموز شود.
وی ادامه داد: گفته میشود یکی از علتهای جریانات اخیر کشور نتیجه ارتباط زیاد دانش آموزان در ایام کرونا با فضای مجازی بود، در زمان کرونا ما به فضای مجازی و اینترنت در دسترس، باختیم.
حیدری گفت: کرونا به پایان رسید اما آموزش اینترنتی هنوز به پایان نرسیده است و مدارس باز هم بخشی از آموزش خود را در این فضا ارائه میدهند که هیچ لزومی به این کار نیست. این در حالی است که مرجع و مأمن کودک نباید موبایل باشد، مرجعیت باید کنترل شود و به جای ارتباطهای مجازی باید با فضای حقیقی ارتباط گرفت.