به گزارش خبرنگار مهر، حسین رمضانی ظهر یکشنبه در حاشیه برگزاری کارگاه توانمندسازی آموزگاران دوره ابتدایی شهرستان دیلم اظهار داشت: کارگاه توانمندسازی آموزگاران دوره ابتدایی با حضور بیش از ۱۵۰ آموزگار دوره ابتدایی به مدت ۲ روز صبح و عصر در دیلم برگزار شد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان دیلم گفت: اعتقاد ما این است که معلم عنصر اصلی در جریان دستیابی به تعلیم و تربیت با کیفیت و تحقق اهداف و برنامههای ترسیم آموزش و پرورش شده است.
وی افزود: سند تحول بنیادین اهداف والایی را ترسیم کرده و وظایف متعددی را به دوش مدرسه و معلم گذاشته که دستیابی به این اهداف در نخستین گام از طریق توانمندسازی معلمان انجام میشود.
رمضانی گفت: یکی از روشهای توانمندسازی معلمان برگزاری کارگاهها و دورههای بازآموزی در هنگام خدمت است تا آنها را با روشهای نوین تدریس آشنا کند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان دیلم ادامه داد: بیتوجهی به "آموزشهای ضمن خدمت" برای بروز رسانی و توانمندسازی معلمان در نهایت منجر به حضور معلمانی در کلاس درس میشود که نه اطلاعاتی بهروز دارند و نه مهارتهایی قابل اعتنا، در حالی که معلم توانمند میتواند جریان آموزش را کیفی و در نهایت نسلی را تربیت کند که برای کشور منشأ اثر باشد.
رمضانی اضافه کرد: در همین راستا کارگاههایی جهت دروس مختلفی در نظر گرفتهایم و اعتقاد ما بر این است همه دروس دارای اهمیت و ارزش خاص خود هستند.
وی گفت: این کارگاه دو روزه درس هنر، خوشبختانه با استقبال خوب آموزگاران دوره ابتدایی قرار گرفته، که این مهم انگیزه ما را جهت ادامه کار دو چندان است.
مدیر آموزش و پرورش دیلم ضمن تقدیر از رئیس دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر افزود: هماهنگیهای لازم جهت اردوهای آموزشی در دانشگاه فرهنگیان نیز پیشبینی شده است تا در ادامه راه از ظرفیت اساتید این دانشگاه به بهترین نحو ممکن جهت بازآموزی استفاده کنند.