سردار سعید طایفه نوروز در گفتگو با خبرنگار مهر به کودتای پایگاه شاهرخی سابق اشاره و اظهار کرد: به خلبانی که در پایگاه شهید نوژه خدمت میکرد، گفتند که در پایگاه همدان کودتایی شکل خواهد گرفت و پولهای زیادی به بسیاری دادهاند که این کار را انجام دهند؛ وی، موضوع را با مادر در میان گذاشت و مادر که زن با خدایی بود، گفت موضوع را باید با آقای خامنه ای در میان بگذاری و بنده موضوع را به کمیته گفتم و خلبان را به خانه آقای خامنه ای بردند و موضوع را آنجا مطرح کرد.
وی ادامه داد: آقای خامنه ای موضوع را با آقای هاشمی در میان گذاشت و با آقای محسن رضایی تماس گرفتند و بعد از صحبت آقای رضایی با خلبان، تیمی برای کشف کودتا در واحد اطلاعات تعیین کردند تا اطلاعات لازم را به دست بیاورند.
فرمانده سپاه همدان در دوران دفاع مقدس با بیان اینکه در طرح کودتا پایگاه نوژه سه عامل وجود داشت که میتوان به پایگاه شهید نوژه در همدان، تیپ ۲۳ نوهد در تهران و لشگر ۹۲ زرهی در اهواز اشاره کرد، تشریح کرد: در ادامه این موضوع، سریعاً دو نفر از همکارانم را به سپاه همدان فرستادم تا از نزدیک جزئیات را به فرمانده سپاه آنجا منتقل کنند و به دلیل وقت کم، سپاه همدان فوری دست به کار شد.
این رزمنده همدانی ادامه داد: در اتاق فرماندهی نشسته بودم، حجت کتابی که مسئول واحد دژبانی سپاه بود، گفت که دو نفر با شما کاردارند. آن دو نفر وارد اتاق شدند و گفتند ما با شما کار خصوصی و فوری داریم و آن دو نفر شروع کردند به صحبت کردن که امشب قرار است، پایگاه هوایی شهید نوژه توسط شبکه نقاب تصرف شود.
وی یادآور شد: با شنیدن این خبر شوکه شدم و گفتم حالا این طرح تصرف پایگاه نیروی هوایی به ما چه ارتباطی دارد، آن دو نفر گفتند این افراد با تعدادی خودروی استیشن نو به سمت همدان حرکت میکنند و اکثراً کفشهای کتانی ورزشی خارجی در پا دارند. فوری به تمام نیروهای اصلی و ذخیره آماده باش دادم و ۶۰ نیرو جمع کردم و طبق آخرین اطلاعات دریافتی متوجه شدم، محل تجمع این افراد نزدیک پایگاه شهید نوژه و داخل یک کارخانه شن ماسه است.
پیشکسوت دفاع مقدس خاطرنشان کرد: ما نیروهای خود را به سمت کارخانه شن و ماسه متمرکز کردیم و سعی کردیم که آنجا را تحت کنترل کامل خود قرار دهیم.
طایفه نوروز افزود: سپس با پلیس راه و کمیتهها هماهنگ کردیم تا آنها در جریان باشند و به ما کمک دهند. از سوی دیگر، تعدادی از بچهها را داخل روستاها فرستادیم تا به روستاییان بگویند که قرار است اتفاقی برای انقلاب بیفتد، بنابراین هر غریبهای که اینجا تردد کرد به ما اطلاع دهند. با کمک روستاییان محمدمهدی حیدری که یکی از کودتاچیان و بعد از جریان کشف کودتا، با حرکات آکروباتیک از دست مجیدی؛ از نیروهای سپاه همدان فرار کرده بود نیز دستگیر شد.
وی که اکنون از پیشکسوتان دوران دفاع مقدس است؛ در ادامه صحبتهای خود تصریح کرد: بچههای سپاه هر آدم مشکوکی را که میدیدند، دستگیر میکردند و دستور دادیم هر کس مرد، زن، پیر یا جوان که خواست به هواپیما نزدیک شود؛ دستگیر شود. ما سر سه راه مقابل پایگاه ایستاده بودیم که متوجه شدیم، یک استیشن از طرف پایگاه شهید نوژه به ما نزدیک میشود، استیشن از سرعت خود کم کرد؛ به طوری که انگار دارد، توقف میکند اما ناگهان سرعت را زیاد کرد و رفت.
طایفه نوروز ادامه داد: در ادامه، ما هم سوار بر جیپ شدیم و به تعقیب آنها رفتیم و وقتی به آنها رسیدیم، آنها رفته بودند. تا صبح در جاده ساوه بودیم بعد به سمت پایگاه شهید نوژه رفتیم و عوامل کودتا را دستگیر کردیم.
فرمانده سپاه همدان در دوران دفاع مقدس با بیان اینکه تعداد ۱۲ دستگاه خودرو شورلت و چهار دستگاه تویوتا استیشن با شمارههای مختلف گرفتیم؛ عنوان کرد: افراد دستگیر شده توسط فردی که از تهران آمده بود که برادر رضوان نام داشت؛ بازجویی میشدند.
طایفه نوروز با بیان اینکه افراد دستگیرشده اغلب تکاور و نیروهای ورزیده و خیلی چالاک بودند اما با یاری خداوند و همت سپاه همدان این کودتا خنثی شد؛ خاطرنشان کرد: دست خداوند همیشه یاور رزمندگان بوده است؛ یکی از این افراد کسی بود که خیلی ادعا داشت ومی گفت با دست خالی ساختمان را بر سر شما خالی خواهم کرد نیز دستگیر شد.
وی در پایان گفت: واحد اطلاعات سپاه استان همدان پیش از وقوع این کودتا از طریق کانالهای مختلف خود از جمله پرسنل ارتش و انجمن اسلامی نیروی هوایی در پایگاه هوایی شهید نوژه از طرح توطئه کودتا اطلاعات به دست آورده بود و در خنثیسازی کودتای پایگاه نوژه یک امداد غیبی بود. به شما بگویم که من دیدم، چه کسی این انقلاب را حفظ کرد، هیچ موجود زمینی نمیتوانست جلوی این کار ما را بگیرد؛ به راستی که هیچکس جز خدا نمیتوانست این کار را کند. کار ما با حساب و با برنامه بود که حتی یک درصد هم احتمال شکست وجود نداشت و این همان نیروی خدایی بود.