به گزارش خبرنگار مهر، عبداله مرادی ظهر دوشنبه در پنجمین دوره آموزشی منطقهای ستاد انتخابات کشور که با حضور استانهای ایلام، کردستان، همدان و لرستان به میزبانی استانداری کرمانشاه همزمان با سالروز تأسیس شورای نگهبان در سالن شهدای دولت برگزار شد، اظهار کرد: انتخابات جمهوری اسلامی یک نظام مردم سالاری دینی بوده که امروز در آستانه یکی از مهمترین مراحل انتخابات به عنوان کار ویژههای نظام جمهوری اسلامی قرار داریم.
وی افزود: نظام مردم سالاری دینی یادگاری از امام خمینی (ره) از زمان وقوع انقلاب اسلامی تاکنون توسط ایشان و مقام معظم رهبری بعد از سالیان طولانی استبداد و استعمار برای ملت ایران به جای مانده و این صندوقهای رأی مهمترین ابزار را برای تعیین سرنوشت به ارمغان آمده است.
مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور با بیان اینکه انتخابات سرآغاز مردم سالاری دینی است، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ترکیبی عاریتی نبوده بلکه تلفیقی از جمهوریت و اسلامیت است و این ۲ در کنار هم معنایی کلی پیدا میکند و این ترکیب مسیری است که مردم محوری را در طول خدا محوری معنا میبخشد.
مرادی با اشاره به اینکه برگزاری انتخابات به عنان یک اصل اساسی در تمامی دورهها بدون تعلل برگزار شده، خاطر نشان کرد: ایران شرایط سخت و دشوار زیادی را پشت سر گذاشته اما با این اوصاف و حتی با وجود رویدادهای مختلف انتخابات را فدای هیچ امری نکرده و در تمامی ادوار با اولویت به برگزاری این اصل اساسی اهتمام ورزیده است.
وی ادامه داد: برگزاری انتخابات با قاطعیت و در چارچوب قانونمندی تا به امروز در کشور برگزار شده و همین امر سبب شده امروز سرفراز و سربلند در استمرار این عمل باشیم.
مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور بیان کرد: نباید انتخابات را یک دوره برای رقابت سیاسی بدانیم بلکه از آن به عنوان یک فرصت برای تمرین مشارکت و در کنار هم بودن برای همبستگی و دغدغه اجتماعی استفاده کرد تا در مورد آینده و افقهای آینده کشور تصمیمگیری درست انجام شود.
مرادی به توطئه دشمن بر هم زدن اتحاد مردم، عنوان کرد: آنچه که در پی حضور مردم برای تعیین سرنوشت و آینده کشور در پای صندوقهای رأی رقم میخورد اتحاد و همبستگی است و همین مسئله مورد توجه دشمن قرار گرفته و با تمرکز بر آن قصد ایجاد اختلال دارد اما دشمن به واسطه تدبیر، اتحاد و همکاری مردم در پای صندوق رأی همیشه ناکام مانده است.
آرامش سیاسی جامعه حاصل تقوای سیاسی دولت سیزدهم
وی اضافه کرد: اولین وظیفه همه مسئولین تبیین صحیح انتخابات در چارچوب نظام و مردم سالاری دینی است چرا این انتخابات هم حق و هم تکلیفی است که شهروندان توسط آن سرنوشت کشور خود را تعیین میکنند و در زاویه دیگر از بعد دینی در کنار تمامی مسائل سیاسی و دغدغههای یک هنجار اجتماعی تلقی میشود.
مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور با تاکید بر گفتمان سازی واقعیات سیاسی و حقوق اساسی مردم در انتخابات، گفت: مدیران جمهوری اسلامی در گام نخست باید در مقابل تحریم گفتمان رفراندوم توسط دشمن ایستادگی کرده و در راستای تبیین گفتمان، صندوق و نقش شورای نگهبان حرکت شود.
مرادی با تاکید بر اینکه مسئله گفتمان دولت مبتنی بر مسئله خدمت بوده، مطرح کرد: با توجه به منویات مقام معظم رهبری ویژگی شاخص دولت سیزدهم تقوای سیاسی بوده و نتیجه آن در عرصه کشور باعث همدلی بین سه قوا و همراهی دولت بوده است.
وی ادامه داد: تقوای سیاسی حاکم در دولت سیزدهم سبب شده که دولت از مسائل حاشیهای و فرعی دور شود و آرامش سیاسی بر جامعه حاکم شود و تمام تمرکز خود را بر خدمت و رویکردهای جهادی محور باشد.
مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور همچنین به عبور دولت سیزدهم از دوگانههای دولتهای پیشین اشاره کرد و افزود: دوگانههای ساختگی و نادرستی که ادوار گذشته در کشور حاکم بوده سبب ایجاد رقابتهای سیاسی و ریشهدار بود که امروز این دوگانهها در دولت سیزدهم برچیده شده دوگانهای بین فضای نخبگانی و جهادی با دولت و سیاست و… نیست بلکه عدالت و پیشرفت در تمامی زمینهها در حال اجراست.
مرادی تاکید کرد: دولت سیزدهم از دوگانهها عبور کرده و دوگانه بین میدان و سیاست ندارد و این ۲ در کنار هم در عرصه سیاسی و بین المللی بر اساس زبان دنیا وارد عمل میشوند.
وی به ترکیب دولت از جبههای نخبگانی، جهادی و نیز میز و میدان یاد کرد و افزود: توان دولت بر عرصههای جامانده و معوقهای است که پیشتر مورد توجه نبوده و امروز به صورت انباشت نیازمند رفع کرد و پرداختن است.
مسولان بدون نگاه سیاسی و حزبی به برگزاری انتخابات وارد شوند
مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور با بیان اینکه همت بلند دولت در مسیر اقدامات بدون هیاهو و دعوا به کار گرفته شده، عنوان کرد: مسئولین کشور به ویژه فرمانداران متولیان و مجریان برگزاری انتخابات هستند که در این امر باید چهارگانه مورد تاکید رهبری شامل مشارکت، سلامت و امنیت را به عنوان یک منظومه به هم پیوسته را راهبرد خود قرار داد.
مرادی تصریح کرد: در برنامه انتخاباتی باید تمرکز جدی بر زاویه امید و ایمان به عنوان در حوزه سرمایه اجتماعی داشت و از این مسیر برای مشارکت مردم ورود پیدا کرد و مبنی بر ارتقا سرمایه اجتماعی پیش رفت.
وی تاکید کرد: مسئولان و فرمانداران نماد پیشانی دولت بوده که باید به صورت جهادی در میدان و متخصص در پشت میز عمل کنند و با ایجاد آرامش سیاسی در شهرستانها به دور از گرایشهای سیاسی نسبت به جبهه خاصی در انتخابات نقش آفرینی کند.
مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور بیان کرد: اعتماد عمومی و امید آفرینی در بین مردم اقدامات تحول آفرینی و رضایت بخش انجام داده و در پی شناسایی دغدغههای مردمی در شهرستانها کمپین حل مسائل با مشارکت مردم راه اندازی شود و در همین جهت با مردم همدلانه و صادقانه برخورد شود و در انتخابات جذب مشارکت مردمی داشته باشیم.
مرادی در پایان به همکاری مسئولان با یک دیگر و نیز ارتباط مؤثر با رسانهها به عنوان حلقهای برای انعکاس اخبار انتخابات اشاره کرد و گفت: در بازه انتخاباتی هیأتهای اجرایی اعضای خود را از همه اقشار مختلف تعیین کنند و از هرگونه نفوذ سیاسی در این اقشار جلوگیری شود و در همین راستا از ارتباط با رسانهها در انعکاس مشکلات و تبیین اقدامات غافل نشوید.