بوشهر- فرماندار دشتی گفت: دشمنان تلاش دارند با ایجاد یاس و ناامید مشارکت مردم در پای صندوق‌های رأی را کاهش دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی بحرانی صبح چهارشنبه در نشست با سرپرست دفتر نظارت و بازرسی انتخابات شهرستان دشتی بر ضرورت برگزاری انتخابات پرشور در سطح شهرستان تاکید کرد و اظهار داشت: باید از همه ظرفیت‌ها در جهت برگزاری انتخابات پرشور در سطح شهرستان استفاده شود.

فرماندار دشتی افزود: دشمنان تلاش دارند با ایجاد یاس و ناامید مشارکت مردم در پای صندوق‌های رأی را کاهش دهند که می‌طلبد با انعکاس به موقع خدمات نظام مردم را نسبت به آینده امیدوار کرد.

بحرانی بیان کرد: علی رغم همه مشکلات و کمبودها مردم همواره پای نظام و انقلاب ایستاده‌اند.

وی بر ضرورت استفاده از نیروهای توانمند در انتخابات تاکید کرد و ادامه داد: دوره‌های آموزشی برای توانمند کردن دست اندر کاران برگزاری انتخابات به صورت مداوم برگزار می‌شود.