به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی صبح پنج شنبه در درس تفسیر نهج البلاغه در اشاره به خلقت حضرت آدم (ع) اظهار داشت: خلقت حضرت آدم (ع) به صورت آفرینشی مستقل بوده است و نظریهای که اشاره به خلقت انسان به صورت غیر مستقل دارد، صحیح نیست و اینکه برخی خلقت و آفرینش انسان را به یک موجود زنده نسبت میدهند، نظریه درستی نیست و برخلاف مبانی دینی است.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: موضوع دیگر که بسیار موضوع دارای اهمیتی است به رزق و روزی مرتبط است و انسان به صورت اجمالی دارای دو نوع روزی مادی و معنوی است که روزی مادی مرتبط با همان روزمرگیهای انسان و آنچه ظاهری به دست میآورد و روزی معنوی شامل عنایات الهی به انسان در مسائل معنوی و اخروی است و آنچه باعث سعادت و رستگاری انسان میگردد.
وی ادامه داد: رزق علاوه بر ماهیت اصلی خود، وسیلهای هم برای آزمایش و امتحان نیز تلقی میشود که غنی را با شکرگذاری و کمک به فقرا و فقیر را از جهت صبر و بردباری امتحان میکند و دنیا را خداوند زینت و زیبایی قرار داده است تا به وسیله آن بتواند اعمال افراد را سنجش کند که این سخن، مضمون آیه قرآن کریم میباشد.
امام جمعه اراک اضافه کرد: علاقه و دلبستگی به دنیا، ریشه تمام اشتباهات و گناهان انسان میباشد و اگر انسان خود را از وابستگی به دنیا دور نکند در دام بسیاری از گناهان قرار میگیرد و حدیث «حُبُّ الدُّنْیا رَأْسُ کُلِّ خَطِیئَة» به این مطلب اشاره دارد.
وی در بخش دیگر صحبتهای خود با اشاره به اهمیت توجه و بهره مندی از ایام محرم و صفر بیان کرد: سیره و زندگی اباعبدالله الحسین (ع) و شهدای کربلا راهگشای زندگی بشریت است و ترویج فرهنگ عاشورا عامل سعادت جوامع اسلامی خواهد بود.
دری نجف آبادی افزود: امام حسین (ع) الگوی اخلاق، ایثار و ازخودگذشتگی هستند و تدبیر ایشان موجب احیای ارزشهای اسلامی شد و پایه قیام عاشورا احیای امر به معروف و نهی از منکر است.
وی تاکید کرد: ملت عاشورایی ایران و خصوصاً مردم استان مرکزی در طی دو ماه محرم و صفر با آمادگی صد در صد برای عزاداریها و مناسبتها حاضر شوند و بار دیگر فرهنگ حسینی و عاشورایی را در جامعه زنده کنند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی خاطر نشان کرد: کاروان بزرگ اخلاص، معنویت، اخلاق، اقتدار و بصیرت به برکت مردمی با فرهنگ دینی و انقلابی باید همچون گذشته بدرخشد و عزاداریهای مردم برکات فراوانی برای اسلام و جامعه خواهد داشت.