به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی پنج شنبه شب در مراسم سومین شب محرم در حسینیه سیدالشهدا گناوه با اشاره به فرازی از زیارت عاشورا اظهار داشت: در فرازی از زیارت حضرت امام حسین (ع) از خداوند رزق و روزی خود را درخواست میکنیم ولی همیشه این رزق تنها مادی نیست بلکه گاهی اوقات که مبنای قرآنی هم دارد روزی معنوی و بسیار مهم است.
امام جمعه گناوه با بیان اینکه در زیارت عاشورا سه رزق و روزی را از خدا طلب میکنیم گفت: برائت جستن از دشمنان امام حسین (ع) و اهل بیت (ع) یکی از رزقهایی که در این زیارت از خداوند درخواست میکنیم.
برائت از دشمنان روزی معنوی است
وی اضافه کرد: همانگونه که محبت و ولایت نسبت به امام حسین (ع) رزق و روزی محسوب میشود، برائت جستن از دشمنان نیز رزق و روزی معنوی است.
وی گفت: امروز دشمنان اهل بیت (ع) و امام حسین (ع) در اقصی نقاط عالم با امپراطوری رسانهای میخواهند مردم را از ولایت، محبت و مودت امام حسین (ع) جدا کنند و با گذارهها و گزینههای خاص در فضای مجازی وارد میشوند تا باورها، اعتقادات و دستاوردهای مجالس و محافل امام حسین (ع) را از جوانان جامعه بگیرد.
امام جمعه گناوه ادامه داد: اگر روزی دشمن توانست این باورها، ارادتها و ولایتها را از ما بگیرد موفق شده است و لذا یکی از رزقها و روزیهای معنوی برائت از دشمنان اهل بیت (ع) است.
وی با بیان اینکه دومین روزی که از اهل بیت (ع) درخواست و طلب میکنیم ثبات قدم، استقامت و استواری در راه امام حسین (ع) است گفت: هر کسی نمیتواند در راه امام حسین (ع) استوار و ثابت قدم بماند لذا ما درخواست معیت و همراهی معنوی با آن حضرت را در زیارت عاشورا از خدا طلب میکنیم.
وی ادامه داد: انسان زمانی که بخواهد سیر الی الله کند و به وادی معصوم برسد معیت و همراهی پیامبر (ص) و امام معصوم از رزقهای بسیار مهم است.
امام جمعه گناوه تصریح کرد: قرآن کریم در سوره مبارکه نساء آیه ۹۶ معیت و همراهی با چهار گروه انبیا، شهدا، صدیقین و صالحین و سیر در وادی ولایت را در پرتو اطاعت از خدا و رسول خدا (ص) بیان فرموده است.
روزی معنوی معیت و همراهی با امام معصوم
وی تصریح کرد: یکی از رزق و روزیهای معنوی معیت و همراهی با امام معصوم است که در زیارت عاشورا از خدا درخواست میکنیم.
حجت الاسلام رکنی حسینی گفت: وادی ولایت و امام معصوم و ولی خدا صراط مستقیم است و خیلی افراد ممکن است همراه امام باشند و نسبت به امام معرفت هم داشته باشند اما از وادی ولایت خروج پیدا کنند.
وی گفت: اگر کسی با ولی خدا باشد خدا دست او را میگیرد و از ظلمات و تاریکیها بیرون میکند اما اگر انسان در تاریکی طاغوت داخل شد از وادی نور به وادی ظلمت کشیده میشود.
امام جمعه گناوه بیان کرد: خیلیها در کربلا نتوانستند در وادی ولی خدا و معیت با امام حسین (ع) باقی بمانند و در حالی که امام را هم میشناختند اما سعادت معیت با امام معصوم و همراهی با ولی الله را پیدا نکردند و خداوند این روزی معنوی را از آنها گرفت.
وی گفت: اگر همراهی و معیت امام حسین (ع) را بخواهیم باید از خداوند ثبات قدم و استواری در این راه را طلب کنیم.
وی با تاکید بر اینکه ثبات قدم یعنی دست برنداشتن از امام (ع) در هر شرایطی گفت: یاران و اصحاب امام حسین (ع) و اهل بیت (ع) ثبات قدم داشتند و در این راه ایستادگی کردند و همراه با ولی الله اعظم تا آخرین لحظه ایستادند.
حجت الاسلام رکنی حسینی خاطرنشان کرد: شهدای کربلا معیت و همراهی خود را با امام و ولی خود به اثبات رساندند و همگی از طفل شش ماهه تا پیرمرد کهنسال اعلام وفاداری کردند و ثبات قدم با ولی الله اعظم را به اثبات رساندند، همه مصیبتها و سختیها را به جان خریدند اما امام تنها نگذاشتند.
وی گفت: رزق و روزی در همراه بودن با امام حسین (ع) است و همه باید هوشیار باشیم و این همراه بودن و معیت با امام (ع) که صراط مستقیم است را فراموش نکنیم.
وی تصریح کرد: نمونههای ثابت قدم داشتن را در زمان خود در شهیدان و در صحنههای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم دیدیم.
وی گفت: حضور در مجالس امام حسین (ع) اظهار ارادت به ساحت مقدس اباعبدالله (ع) و داشتن ثبات قدم، همراهی با امام معصوم است.
وی با بیان اینکه سوم محرم مجالس و محافل مرسوم به نام حضرت رقیه، دختر سه ساله امام حسین (ع) است گفت: امروز اگر نام آن حضرت زنده نگه داشته میشود به خاطر از جان گذشتگیها و فداکاریهای شهدای مدافع حرم است و اگر روزی شهید حججی ها، سردار همدانیها و سایر شهدا به معیت از امام خویش به میدان مبارزه نمیرفتند امروز آثاری از بارگاه حضرت رقیه (س) و حضرت زینب (س) نبود و این شهیدان همراهی و معیت خود را با امام معصوم اعلام و اثبات کردند.