به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی تقی زاده صبح یکشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه ۹ هزار مؤسسه و خانه قرآن در کشور داریم، گفت: از این تعداد ۹۰۰ مؤسسه و خانه قرآن در مازندران فعال است.
وی به اشاره به دغدغهها و رویکردهای سازمان تبلیغات اسلامی اظهار داشت: در دوره جدید سعی شده رویکردهای جدیدی را در زمینه قرآن دنبال کنیم.
وی با اظهار اینکه متأسفانه نسبت درستی با حقیقت قرآن نداریم، گفت: این درحالی که حقیقت زنده پویا و جاری در زندگی است و باید برای فعالیتهای قرآنی مردم نیز وارد میدان شوند.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم با اشاره به فعالیتهای قرآنی گفت: مقام معظم رهبری در حوزه قرآن ورود جدی داشتهاند و در منظومه فکری معظم الله تلاوت قرائت و حفظ قرآن جایگاه ویژهای دارد و ایشان آن را مقدمهای برای انس با قرآن میدانند.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم انس و تدبر قرآن کریم را امری مهم بر شمرد گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری کل جامعه باید به تدبر به قرآن سوق پیدا کند.
حجت الاسلام تقی زاده حفظ موضوعی قرآن را مقدمهای برای حفظ ترتیبی قرآن کریم دانست و آن را مقدمهای برای جهاد تبیین برشمرد و گفت: در سند برنامه هفتم توسعه بندی اضافه شد تا در ۵ سال آینده ۵ میلیون نفر حافظ حفظ موضوعی قرآن کریم تربیت شوند و این طرح در کمیسیون موافقت شده است.
وی نقش حوزه را در ترویج فرهنگ قرآنی مهم برشمرد و از عقد تفاهمنامهای با حوزه خبر داد و گفت: با کمک حوزه قرار است در هر حوزه علمیه یک دارالقرآن ایجاد شود و برای ۴۰۰ مسئول قرآن دوره آموزشی برگزار میشود.