خبرگزاری مهر، گروه بینالملل: طی ۲۴ ساعت گذشته، خیابانها و میادین بزرگ در اراضی اشغالی، شاهد برگزاری تجمعات و تظاهراتی بوده که بنا به اذعان رسانههای عبری زبان، گستردهترین اعتراضات در نوع خود تاکنون به شمار میرود؛ اعتراضاتی که میتواند به فروپاشی نهایی رژیم صهیونیستی منجر شود. امروز نیز اعتراضات گسترده در اطراف ساختمان پارلمان رژیم صهیونیستی شاهد وقوع درگیریهای خشونت آمیز میان معترضان و عناصر پلیس این رژیم بود.
روزنامه القدس العربی با تیتر «تبدیل شدن بحران سیاسی به یک جنگ ویرانگر» در خصوص اوضاع در اراضی اشغالی نوشت: دامنه اعتراضات در اراضی اشغالی علیه لایحه اصلاحات قضائی، گسترش پیدا کرده و تا شهر قدس اشغالی کشیده شده است. معترضان با تجمع مقابل ساختمان پارلمان رژیم صهیونیستی، مخالفت خود را با این لایحه جنجالی اعلام کردند. همچنین تعداد زیادی از افسران و نظامیان ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی به صفوف معترضان پیوسته اند که همین مسأله احتمال فروپاشی کابینه راستگرا را تشدید کرده است.
خیابانها و میادین بزرگ فلسطین اشغالی، برای بیش از ۲۴ ساعت پی در پی، شاهد برگزاری تظاهرات و تجمعات گسترده بوده به طوریکه بنا به اذعان رسانههای عبری زبان، این تظاهرات، بزرگترین موج اعتراضی تاکنون به شمار میرود. تحلیلگران خشم بی سابقه صهیونیستها علیه کابینه رژیم صهیونیستی را نوعی حرکت به سمت یک جنگ ویرانگر میدانند.
روزنامه لبنانی الاخبار با تیتر «اسرائیل درگیر خطرناکترین بحران» نوشت: ورود ارتش رژیم صهیونیستی به بحران سیاسی در اراضی اشغالی، میتواند توازن قوا میان دو طرف را به شدت تغییر دهد. این در حالیست که ورود ارتش به این بحران، میتواند بر قدرت نظامی آنها و به اصطلاح اتحاد میان نظامیان، تأثیر منفی بگذارد؛ قدرتی که عملاً تضعیف شده است. آیا ارتش و نیروهای ذخیره، میتوانند حرف آخر را در اراضی اشغالی به کرسی بنشانند؟ نمیتوان هیچ فرضیهای را در بحران بی سابقه رژیم صهیونیستی و تشدید شکاف داخلی در این رژیم بعید دانست.
این در حالیست که نتانیاهو و شرکای سیاسی وی میدانند با توجه به بحران کنونی، در هیچ انتخابات آتی پیروز نخواهند شد؛ به همین دلیل، قصدی برای عقب نشینی ندارند.
روزنامه لبنانی البناء نیز با تیتر «رژیم صهیونیستی در معرض فروپاشی» نوشت: دیدن صحنه حضور صدها هزار تن از معترضان در خیابانهای قدس و تل آویو و گزارشهای رسانههای عبری زبان درباره تمرد نظامی هزاران تن از نیروهای ذخیره در ارتش رژیم صهیونیستی، همه و همه بیانگر آن است که تل آویو دربرابر خطر فروپاشی قرار گرفته است. رژیم صهیونیستی در حال ورود به یک مسیر بی بازگشت در سایه تشدید شکافهای داخلی که در طول تاریخ این رژیم نامشروع بی سابقه است، میباشد.
کابینه نتانیاهو از طریق تصویب این لایحه می کوشد اختیارات سیستم قضائی رژیم صهیونیستی را کاهش داده و در مقابل اختیارات کابینه را افزایش دهد. تقابل میان مخالفان این لایحه و موافقان آن که عمدتاً تندروها هستند، بنا به اذعان اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی، مقدمهای برای آغاز جنگ داخلی به شمار میرود.
روزنامه رأی الیوم در مقالهای در خصوص ارتباط عامل هتک حرمت قرآن کریم با موساد نوشت: هر انسان منصفی که به اقدام دوباره «سلوان مومیکا» علیه قرآن کریم در سوئد نگاه کند، متوجه میشود این حرکت نمیتواند یک اقدام شخصی بدون حمایتهای خارجی باشد. تمام اطلاعات موثق، نشان میدهد مومیکا با سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) از سال ۲۰۱۹ تاکنون در ارتباط بوده و هدف از این توطئه چینی، تضعیف جایگاه رو به رشد عراق در منطقه و جهان به شمار میرود. هم وزارت اطلاعات ایران و هم سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان از ارتباط مومیکا با موساد پرده برداشته اند. وی با حزب تندرو دانمارکی موسوم به «هارلد لاین» و یک سازمان نژادپرست آلمانی که هر دو آنها با موساد همکاری میکنند، در ارتباط است.
عناصر این حزب و سازمان، یک خط اضطراری برای مومیکا تهیه کرده بودند تا در صورت تهدید شدن وی، با آنها تماس بگیرد. عناصر مذکور در جریان توهین مومیکا به قرآن کریم با او همراهی کرده و مهارتهای لازم را به مومیکا بعد از ترک محل اسکانش و استقرار در یک روستا در اطراف استکهلم برای رویارویی با تهدیدات آتی، آموزش دادند.
روزنامه العربی الجدید در خصوص اوضاع سودان نوشت: بعد از گذشت ۱۰۰ روز از آغاز جنگ داخلی در سودان میان نیروهای ارتش و شبه نظامیان پشتیبانی سریع، چشم اندازی برای حل این بحران وجود ندارد. در این جنگ داخلی، غیرنظامیان، بیش از همه، تاوان رؤیاپردازی های نظامی دو طرف درگیر را پرداخته اند. بازنده اصلی این میدان، ملت سودان هستند. این در حالیست که دو طرفِ درگیر، همچنان بعد از گذشت ۱۰۰ روز از آغاز جنگ، معتقدند که میتوانند زمان امور را به دست بگیرند.
روزنامه المراقب العراقی به نقل از حسن سالم یکی از نمایندگان پارلمان عراق نوشت: دولت بغداد باید سفیر آمریکا را از کشور اخراج کرده و سفارت واشنگتن را ببندد.
سفارت آمریکا در عراق منبع تروریسم و انحرافات اخلاقی است. آمریکا و سفارت این کشور، خطر بزرگی برای عراق به شمار میرود. سفیر آمریکا از حد و حدود وظایف دیپلماتیک خود در عراق فراتر رفته و باید اقدامات لازم برای خلاص شدن از دست شرارتهای وی اتخاذ شود.
روزنامه سوری الثوره در خصوص اقدامات آمریکا در این کشور نوشت: کابویهای آمریکایی با هلی کوپترهای خود در سوریه، در جدیدترین فیلم هالیوودیشان، با همکاری عناصر قسد، روستای العکیدات واقع در حومه شرقی دیر الزور کرده اند. آمریکاییها در خصوص این هلی برن هالیوودی آن هم در این مرحله از اوضاع سوریه که نبرد علیه داعش با پیروزی به پایان رسیده، هیچ موضعی نگرفته اند. این در حالیست که آمریکاییها حضور خود را به بهانه مبارزه با عناصر داعش، توجیه میکنند.
سازمان ملل نیز هر زمان که آمریکا از آن بخواهد در مورد یک موضوع خاص، موضع گیری میکند و اگر نخواهد، قطعاً ساکت میماند. محاصره مردم سوریه و تحریم این کشور توسط آمریکا، در حال حاضر جزو اولویتهای سازمان ملل نیست.