به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام قمی، عصر سهشنبه در نشست با فعالان حوزه بانوان استان زنجان گفت: بودجه سازمان تبلیغات اسلامی محدود است و باید مسائل اولویتدار را تعیین کرد اما حمایت و همراهی دیگر ارگانها را میتوان به چند شکل متصور شد.
وی با بیان اینکه مسئولان تبلیغات اسلامی استانها باید امکانات سازمان را تشریح کنند، ابراز کرد: باید اولویتها را مطابق با آن مطابقت دهند تا مشخص شود امکان تخصیص امکانات برای چه کارهایی امکانپذیر است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه این سازمان دسترسیهایی در حاکمیت دارد، عنوان کرد: با استفاده از این ظرفیت میتواند واسطه شود تا برخی کارها بهتر پیگیری شود و از حمایتهای نهادهای دولتی و سازمانهای مختلف بهره برد و در واقع این کار کمک مضاعفی محسوب میشود.
وی وصل کردن فرصتها و ظرفیتهای کشور را در پیشبرد اهداف تشکلها و مجموعههای زیر نظر تبلیغات اسلامی مهم خواند و گفت: این امکان وجود دارد که بین کارهای مرتبط و نمونههای موفق به خاطر انگیزههای مقدس ارتباطات شکل گیرد و از کمکهای فکری و اندیشهورزی آنها استفاده کرد.
قمی ادامه داد: در این حالت امکان مشورتهای مؤثر و پشتیبانی کیفی برای اینکه مجموعههای نوپا قدرتمند پیش روند فراهم میشود و بعضاً اگر در موقع و موضع مناسب به کارگیری شود از حمایت مالی بیشتر مؤثر واقع میشود.
وی در مورد بیمه فعالان قرآنی تصریح کرد: مقرر شد صندوق هنرمندان این مسئولیت را به عهده بگیرد و در سال اول سقفی برای این امر مشخص کردند و پیگیری ما این است که این ظرفیت افزایش تصاعدی پیدا کند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی به اولویتهای کاری این سازمان اشاره کرد و گفت: باید در نظام ارزشی و اولویتی مشخص کنیم که چه مسائلی بر صدر نشسته است و در این بین نوجوانان و بانوان از جمله مسائل حائز اهمیت ما هستند.
وی با بیان اینکه حضور مردمی در فضای رسانهای میتواند مقوم و مکمل دو مؤلفه اول باشد، تصریح کرد: باید از دختران نوجوان با مراقبت، دلسوزی و رسیدگیهایی و با استفاده از کمک مؤثر فضاساز و گفتمانساز در فضای مجازی محافظت کنیم.
قمی با اشاره به اینکه سال گذشته با پست سر گذاشتن نیمی از سال با یک بلوا در نقطه تلاقی نوجوان، زن و رسانه مواجه شدیم، یادآور شد: ایراد کار در بروز چنین آشوبی از تشخیص مسائل روز نبود بلکه ایراد این بود که نتوانستیم توان مجتمع و همافزای قدرتمند مردمی ایجاد کنیم.
وی تصریح کرد: اگر همافزایی لازم صورت گیرد میتوان قدری مسئله پوشش و عفاف را در صنف، تجارت و سبک زندگی متفاوت کرد و باید فعالان فرهنگی و مجازی با بیان خلاقانه و متناسب با روحیه نوجوانان کاری مؤثر انجام دهند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: با استفاده از ظرفیت تشکلهای مختلف، گروههای مردمی و ظرفیت فعالان قرآنی میتوان فضای پیرامون را آکنده از حرف حساب و جذاب و دیگران را به خیر و خوبی دعوت کرد و در این مسیر نوجوانان و بانوان میتوانند روایتی از زیباییهای محیط زندگی و شهر و اطراف خود ارائه کنند.
وی با اشاره به اینکه زنجان یکی از استانهای پیشرو در تلاقی این رویکردها است، اظهار کرد: از این استان انتظار میرود همانطور که بانوان نخستین راهپیمایی را به راه انداختند، این روایترگری را نیز به عهده بگیرند و در این عرصه پیشرو و پیشران باشد.
قمی به توانمندسازی حضور مؤثر رسانهای تأکید کرد و گفت: از خودگذشتگیها و الگوها با لطافتهای رسانهای روایت شود و قدرتهای نرم میتوانند منشأ اثرگذاری باشند.