عضو هیئت دائمی سوریه در سازمان ملل در سخنانی با اشاره به تداوم حملات رژیم صهیونیستی به سوریه و اقدامات این رژیم علیه فلسطینیان، درباره این تحرکات و تبعات آن بر منطقه به شدت هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سانا، سوریه تاکید کرد که ادامه تجاوزات رژیم اشغالگر به سوریه و تشدید اقدامات جنایتکارانه آن علیه مردم فلسطین و اهالی جولان اشغالی سوریه، منطقه را به سمت تشدید تنش همه جانبه و مرحله جدیدی از ناامنی وبی ثباتی سوق می دهد و شورای امنیت سازمان ملل موظف است سکوت خود را بشکند و مسئولیت های خود را برای پایان دادن به اشغال سرزمین های عربی توسط اسرائیل بر عهده بگیرد.

وسام عجیب، عضو هیأت دائمی سوریه در سازمان ملل متحد، در جلسه شورای امنیت درباره بررسی وضعیت خاورمیانه گفت: رژیم اشغالگر اسرائیل به حملات وحشیانه و اقدامات جنایتکارانه خود علیه ملت برادر فلسطین و مردم جولان اشغالی سوریه ادامه می دهد که با دست خالی با ماشین جنگی اسرائیل مقابله می کنند و مخالفت خود را با تداوم اشغال سرزمین خود و ایجاد طرح های شهرک سازی در آن، آواره شدن آنها از شهرها و روستاهای خود وتخریب خانه های آنان اعلام می کنند.

وی این اقدامات را موجب بی ثباتی در منطقه دانست و محکومیت شدید سوریه از این حملات که نشان دهنده جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت است را بیان کرد.

وسام عجیب اعلام کرد: تشدید اشغال چیزی نیست جز بیان ناتوانی آن در تضعیف عزم راسخ مردم فلسطین است که به حقوق مشروع تاریخی خود که مهمترین آنها ایجاد کشور مستقل با پایتختی قدس و بازگشت به سرزمین خود است به شدت پایبند هستند.

وی در ادامه به ناتوانی شورای امنیت در ایجاد راه حلی عادلانه و فوری برای مسئله فلسطین که به دلیل مانع تراشی آمریکا اشاره کرد.

عضو هیئت دائمی سوریه در سازمان ملل بیان کرد: بحران‌های سیاسی مکرر کابینه های متوالی رژیم اشغالگر، سران این رژیم را که قادر به حل آن نیستند، به انجام حملات به مردم بی دفاع فلسطین، و سرزمین های سوریه، و اهالی ما در جولان اشغالی سوریه به صدور بحران‌های داخلی سوق می دهد.

وسام عجیب تاکید کرد: جنایات رژیم اشغالگر اسرائیل در فلسطین از اقدامات آن در سایر سرزمین های عربی اشغالی جدا نیست، زیرا همچنان به سیاست های تجاوزکارانه خود علیه مردم ما در جولان اشغالی سوریه و اعمال فجیع ترین نقض های بین المللی و قانون حقوق بشردوستانه بین المللی ،مانند؛ بازداشت، کشتار، آوارگی، محدودیت آزادی رفت و آمد، و ادامه بسته شدن گذرگاه قنیطره از سال ۲۰۱۴، ادامه می دهد.