رشت- دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به اینکه مسئولیت پذیری یکی از درس های امام حسین (ع) است، گفت: باید برای رسیدن به آرامش با دین ناب، واقعی و باطن آن انس بگیریم.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله رضا رمضانی امروز جمعه در جمع عزاداران حسینی در رشت آثار بی دینی را تحیر (گیج و گنگ) و سرگردانی نام برد و اظهار کرد: یک انسان متدین و مؤمن هیچ وقت سرگردان نیست زیرا راه و مسیرش مشخص است و به وقتش اشک می‌ریزد، عبادت کرده و ذکر می‌گوید و به وقتش به دیگران کمک می‌کند و تشکیل خانواده می‌دهد و یا وقتی که احساس کند دین نیاز به حمایت او دارد در میدان حضور می‌یابد.

وی افزود: در زمان امام حسین (ع) کسانی بودند که هیچ وقت نمی‌توانستند با یزید سازش کنند اما همان‌ها وقتی دیدند که قانون الهی و ارزش‌ها تغییر کرده است و به دین خدا لطمه وارد شده و به قرآن خدا اهانت و توهین می‌شود هیچ قدمی برنداشتند و به امام حسین (ع) گفتند چرا خودت را وارد چنین معرکه کرده‌ای!

وی با اشاره به اینکه بعضی‌ها در روز عاشورا حاضر بودند ولی به وقت عمل نکردند، گفت: نکته دیگری که در بی دینی و بی ایمانی وجود دارد عدم پایبندی به اصول اخلاقی است.

آیت الله رمضانی اظهار کرد: غربی‌ها در حکومت داری، سیاست و رسانه‌هایشان به هیچ وجه پایبند به اصول اخلاقی نیستند و به راحتی آبروی دیگران را می‌برند و زمین می‌زنند و به هیچ چیز اعتقادی ندارند و تنها به دنبال این هستند که خود را به هر وسیله‌ای که شده تثبیت کنند.

دشمن امروز حتی از بدترین جنایت هم دریغ نمی‌کند

وی با بیان اینکه، دشمن امروز حتی از بدترین جنایت هم دریغ نمی‌کند و این موضوع در کربلا هم بود و اکنون هم دیده می‌شود، تصریح کرد: اینها اصول پذیرفته شده در عصر جاهلیت عرب را نیز زیر پا گذاشتند، زیرا در آن دوران، جاهلیت با بحران‌های متعددی که وجود داشت اصولی همچون حمله نکردن به کودکان و زنان، مثله نکردن، آب نبستن، اسیر نکردن زنان و کودکان و… را پذیرفته بودند و رعایت می‌کردند.

آیت الله رمضانی بیان کرد: هر جایی که بی دینی و بی ایمانی باشد پایبندی به اصول اخلاقی نخواهد بود و این عدم پایبندی به اصول اخلاقی خیلی مشکلات را ایجاد می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه امام حسین (ع) فضایی را برای جامعه بشری آماده می‌کند که اولاً پوچ گرا نباشیم، معتقد و مؤمن باشیم، گفت: درس‌های مهم دیگر امام حسین (ع) و عاشورا به جامعه بشری این است که سعی کنیم به آرامش برسیم چرا که آرامش از درون انسان است و از بیرون و ثروت و قدرت به انسان داده نمی‌شود.

آیت الله رمضانی در ادامه با بیان اینکه، امام حسین (ع) به بشریت این درس را می‌دهد که برای اینکه به آرامش برسید با دین ناب، واقعی و باطن دین انس بگیرد، اظهار کرد: حضرت سیدالشهدا (ع) به ما می‌آموزد که مسئولیت پذیر باشیم، اگر دیندار باشیم احساس تنهایی نخواهیم کرد، برای اینکه خلوتی پاک در ارتباط با خدا خواهیم داشت و روحمان جلا پیدا می‌کند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) اضافه کرد: امام حسین (ع) به ما این درس مهم را می‌دهد که اگر دین داشته باشیم ارزش‌های انسانی که ثابت، مطابق با عقل و فطرت باشد تغییر پیدا نمی‌کنند.

وی ادامه داد: از این رو می‌گوئیم ظرفیت مجالس ائمه خیلی بیشتر است، این آرایش عاشورایی ما خوب است اما باید حقیقت باطن، تفکر، تأمل و تدبرش نیز ارتقا پیدا کند که وقتی از این مجلس بیرون رفتیم احساس کنیم کارمان در ارتباط با خودمان، همسر و فرزند و جامعه و اصل دین و شریعت و.... تازه شروع شده و مسئولیت ما افزایش پیدا کند.

برخی از خواص با تهدیدها ترک صحنه کردند

آیت الله رمضانی گفت: ما طلبه‌ها بیشتر باید مطالعه و فکر کنیم و مواردی که مورد نیاز نسل جوان است به آنها انتقال داد زیرا اگر این‌ها درست معنا شود ستیز با دین معنا نخواهد داشت، هیچ جوانی با دین ستیز نمی‌کند و هیچ امر مقدسی در نزد او نا مقدس نخواهد بود.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری گفت: جوان آنجایی که احساس می‌کند باید از کسی پیروی کند پیروی می‌کند، پشت آن بصیرت و آگاهی هم افزایش یافته و ترک صحنه پیش نمی‌آید.

وی با اشاره به اینکه برخی از خواص با تهدیدها ترک صحنه کردند، افزود: نگذاریم چیزی که مقدس است نا مقدس شود لذا دیدیم که چگونه امام حسین (ع) سخت‌ترین شرایط ها را هم تحمل کرد.

آیت الله رمضانی با اشاره به شخصیت‌های معروف آن زمان که اهل بیعت با یزید نبودند و می‌دانستند که یزید انسان کثیف، لجن و آلوده‌ای است و به هیچ امر و اصول انسانی پایبند نبوده چه برسد به امر دینی، ولی با او بیعت کردند، گفت: یزید به معنای کامل یک کافر بود و دین را فقط ابزار حکومت قرار داده بود.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) تصریح کرد: امروزه دین مرهون مجاهدت و شهادت امام حسین (ع) است و اگر حسین (ع) و جانفشانی ها و سندهای مظلومیت کربلا نبودند امروز، از دین و این مجالس نیز خبری نبود.