رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی گفت: با هماهنگی های انجام شده، به منظور ارائه راهکارهایی برای پیشرفت و تعالی سازمانها کارگاه های آموزشی این موسسه به صورت هفتگی برگزار می شود.

محمدرضا سپهری در گفتگو با خبرنگار مهر از تشکیل کارگاههای آموزشی، نشستها و جلسات هفتگی برای ارتقاء سطح دانش کارشناسان و مدیران وزارت کار و امور اجتماعی خبر داد و گفت : در این جلسات هر هفته یک موضوع از سوی اساتید، مطرح و به بحث گذاشته می شود؛ ضمن اینکه کارشناسان با ایراد نظرات خود در قالب گفتگو جلسه را همراهی می کنند.

رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی یکی از اهداف برگزاری کارگاههای آموزشی را ارائه راهکارهایی برای پیشرفت و تعالی سازمانها ذکر و تصریح کرد : این دوره ها برای ارتقا نرخ دانایی در سازمانها و تبدیل آنها به یک سازمان یاد گیرنده و برخوردار از اطلاعات و دانش روز برگزار می شود ضمن اینکه سازمانها می توانند متناسب با یک سازمان دانش محور کارایی خود را ارتقاء دهند.

سپهری دنیای امروز را دنیای سرمایه های انسانی دانست و گفت: امروزه نقش سرمایه های انسانی از سرمایه های فیزیکی به مراتب بیشتر است که در این راستا، باید برای ارتقاء سطح سرمایه های انسانی یادگیری را در دستور کار قرار دهیم.

رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی وظیفه "مجموعه کار و تامین اجتماعی" را فراهم نمودن چنین فضایی اعلام کرد و بیان داشت : وزارت کار و امور اجتماعی دارای ماموریتهای بزرگی است که استراتژی های خاصی را در مقوله های مدیریت منابع انسانی ، کارآفرینی ، اشتغال و روابط کار دنبال می کند؛ این درحالی است که تمامی این مباحث به انسان و رفتار انسانها ارتباط دارد، از این رو تشکیل این دوره ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی مدلهای مطرح شده را در بحثهای یاد شده از جدید ترین مدلها عنوان کرد که در محافل علمی و دانشگاهها و سازمانهای پیشرفته مورد بحث است و یاد آور شد : قطعا استقبال مدیران و کارشناسان ارشد وزارت کار و امور اجتماعی از این جلسات نشان دهنده اهمیت و نیاز به آن است.

سپهری آموزش و یادگیری را مادام العمر دانست و افزود : وزارت کار تشکیل این دوره ها را پیگیری می کند و ما نیز امیدواریم که این دوره ها بتواند باعث شکوفایی عملکرد مدیران و کارشناسان و همچنین ارتقاء سطح سازمانها بشود.

همچنین محمد الیاسی استاد یار دانشگاه تهران در حاشیه اولین جلسه کارگاه آموزشی موسسه کار و تامین اجتماعی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به  فعالیت های دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران در رابطه با ارائه مباحث مربوط به کارآفرینان گفت : در طراحی درسها قطعا به مباحثی نظیر کاربردی بودن درسها و پیوند فن با عمل توجه خواهد شد. 

استاد یار دانشگاه تهران افزود: از دیگر موارد مهم مورد توجه در طراحی درسهای ارائه شده، تدوین طرح کسب و کار مناسب، کاربردی و شناسائی فرصتها است که در قالب مباحث درسی ارائه می گردد.

الیاسی از پیش بینی دوره های مختلف و مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا برای رشته کارآفرینی خبر داد و افزود: در مورد فعالیت های پس از آموزش نیز با تشکیل یک بانک اطلاعاتی سعی شده تا پیگیر فعالیتهای آموزش دیدگان باشیم.

استادیار دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران همچنین از پیگیری کارآفرین شدن افراد فارغ التحصیل خبرداد و تصریح کرد:  رسالت دانشگاه، آموزش  و کاربردی شدن مسائل و تجاری سازی دانش است.

وی کمک به ایجاد کسب و کار مناسب را یکی دیگر از برنامه های دانشگاه اعلام و تصریح کرد : بر این اساس، مرکزی  برای کارآفرینان و پارک علم و فناوری به گونه ای پیش بینی شده تا افراد بتوانند از طریق دریافت مشاوره از این مرکز، به کسب و کار موفق دست یابند.

به گفته وی در این مقطع، دانشگاه به کارآفرین کمک می کند تا با تشکیل یک شرکت  به طرح های خود جامه عمل بپوشانند ، اما بعدا باید شرکت را ترک کنند.