ریحانه حیدری، در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: موجودات زنده برای اینکه ساختار مغز و بدن بعد از فعالیتهای روزانه بتواند دوباره احیا شود، نیاز دارد که استراحت کند.
وی با عنوان این مطلب که خواب یک راهکار فیزیولوژیک است که برای بدن و مغز ما طراحی شده است، افزود: هر انسانی نیاز دارد که حدود ۷ ساعت به طور متوسط در شبانه روز بخوابد که این میزان خواب، بر اساس ژنتیک و شرایط هر فرد، ممکن است متفاوت باشد.
حیدری در خصوص بروز اختلالات تنفسی به هنگام خواب، گفت: اختلالات تنفسی حین خواب، همان خروپف است که هر چه سن افراد بالاتر میرود و وزن افراد بیشتر میشود، افزایش مییابد.
این فلوشیپ اختلالات خواب ادامه داد: آقایانی که دور گردن بزرگتری دارند و کسانی که شُلی داخل حلق آنها زیاد است، و یا هر گونه انسداد آناتومی که داخل راه هوای فوقانی آنها است؛ اعم از گرفتگی بینی و پولیپ، یا بزرگی لوزهها یا بزرگی زبان کوچک یا زبان بزرگ، میتواند منجر به اختلال تنفسی حین خواب شود که باید کاملاً درمان شود.
حیدری درباره علامتهای اختلال حین خواب، گفت: خروپف، خواب آلودگی و خستگی روزانه، قطع تنفس حین خواب و همچنین، فشارخون یا دیابت نوع ۲ در فردی که سابقه این مشکلات را در خانواده نداشته یا شدید نبوده، میتواند علائم اختلالات خواب تلقی شود.