به گزارش خبرنگار مهر، علی بهادری جهرمی شامگاه دوشنبه در جمع شماری از دانشجویان استان زنجان و در آئین اختتامیه دوازدهمین دوره معرفتی - تشکیلاتی خط امام (ره)، با تاکید بر اینکه رشد و بالندگی ایران اسلامی در شرایط تحریم، جنگ دیپلماتیک، جنگ رسانهای و پیشتر جنگ تحمیلی اتفاق افتاده است، گفت: همه فشارها و هجمهها به ویژه در حوزه اقتصادی باعث نشده است تا ایران اسلامی از مسیر رشد و تعالی بازبماند.
وی با بیان اینکه دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی به هیچ وجه انتظار و تحمل چنین پیشرفتهایی را با وجود فشارهایی که از همه سو وارد میکنند، ندارند، افزود: وقتی قرار باشد جلوی این پیشرفتها را بگیرند، هیچ راهی جز به راه انداختن اقدامات تروریستی و تسکین خشم خود ندارند که نمونه بارز این اقدامات را طی روزهای اخیر در حادثه شاهچراغ مشاهده کردیم.
این مسئول با اشاره به اینکه مسیری که جمهوری اسلامی در پیش گرفته، مسیری کاملاً روشن بوده و این همان مسیری است که بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی آن را با احیا کردن انسانیت در دنیای مدرن، پیش روی ما قرار دادند، تصریح کرد: یکی از مهمترین مسیرهایی که امام راحل پیش روی همه دنیا قرار داد، مسیر استقلال، آزادی و نیز عزت و اتکا به نیروی درون بود.
هر جا خط امام راحل را دنبال کردهایم، به توفیقات روزافزونی دست یافته ایم
وی با تاکید بر اینکه دشمنان نظام و ملت ایران همواره در تلاش هستند تا اجازه ندهند عملکردها در حوزههای مختلف از جمله زیرساختها، بهداشت، نظامی و دفاعی و … به عنوان الگو در دنیا مطرح شود، ادامه داد: بدون شک اگر نیمنگاهی به گذشته داشته باشیم، درمییابیم هر جا خط امام راحل که همان خط استقلال و اتکا به مردم بوده را دنبال کردهایم، به توفیقات روزافزونی دست یافته و در غیر این صورت با مشکل مواجه شدهایم.
بهادریجهرمی با یادآوری اینکه امام راحل، آزادیهای اجتماعی و توجه به محرومان و مستضعفان را به عنوان خطوط اجتماعی و اقتصادی خود تعیین کرده بودند، اظهار کرد: امروز با تداوم خط امام خمینی (ره) در همه حوزهها توانستهایم علیرغم ظلمها، فشارهای اقتصادی و سیاسی و هجمههای فرهنگی که به کشور وارد میشود، دستاوردهای ارزشمندی داشته باشیم و معتقدیم این روند را باید در همه حوزهها تداوم ببخشیم.
وی با اشاره به اینکه در طول یک دهه گذشته با فرمانی به جلو حرکت کردیم که نتیجه آن چرخیدن چرخ تورم و نقدینگی در کشور به جای چرخ تولید بود، خاطرنشان کرد: همه این اتفاقات در حالی رخ داد که ادعا میشد چرخ زندگی مردم در کنار سانتریفیوژها میچرخد اما به عینه دیدیم که قرار نیست پشت میز التماس به غرب، چیزی عاید ملت ایران شود.
سخنگوی دولت با بیان اینکه بیتردید هر جا از خط امام راحل فاصله گرفتیم، با مشکلات عدیدهای مواجه شدیم و نباید این مشکلات را به خط امام ربط دهیم، عنوان کرد: اگر امروز دولت ساخت چهار میلیون واحد مسکن را در دستور کار خود قرار میدهد، این به واسطه اتفاقنظر کارشناسان حوزه مسکن بوده و دولت همواره در تلاش است تا میداندار انجام کارهایی شود که نیاز ضروری کشور به شمار میشود.
بهادریجهرمی یادآور شد: در موضوع نهضت ملی مسکن قرار شد برای یک میلیون و ۸۵۰ هزار واحد، زمین تأمین و قرارداد ۴۵۰ هزار واحد مسکونی نیز منعقد شده و همه این واحدها در حال ساخت است.
دولتی کردن پیاده روی اربعین خطا است
این مسئول در ادامه به موضوع پیادهروی اربعین اشاره کرد و با بیان اینکه دولت در این زمینه فقط تسهیلگری کرده و همه امور توسط خود مردم انجام میشود، گفت: یکی از بزرگترین خطاهایی که میتوان در موضوع پیادهروی اربعین انجام داد، این است که این حرکت معنوی و مردمی را دولتی کنیم؛ چرا که دولت قرار نیست پیادهروی اربعین برگزار کند.
وی با بیان اینکه در حوزه خودرو نیز دولت قصد دارد این حوزه را به بخش خصوصی واگذار کند، افزود: اگر به تجربه به دست آمده از گذشته صنعت خودرو نگاه کنیم، درمییابیم هر جا دولت ورود پیدا کرده و به نوعی آن حوزه دولتی شده، نتیجهاش جز ناکارآمدی نبوده است، به همین خاطر دولت قصد دارد این حوزه به بخش خصوصی واگذار شده و خود نقش نظارتی داشته باشد.
وقتی دولت سیزدهم روی کار آمد، بورس به هیچ عنوان وضعیت خوبی نداشت
بهادریجهرمی با اشاره به وضعیت بورس در ابتدای کار دولت سیزدهم، اظهار کرد: وقتی دولت سیزدهم روی کار آمد، بورس به هیچ عنوان وضعیت خوبی نداشت، به همین خاطر دولت فعلی تلاش کرد تا طی دو سال گذشته، این حوزه به یک ثبات نسبی برسد که برای رسیدن به این مهم، رویکرد دولت در خصوص سهام مردم، همان نگاهی بود که به موضوع حقالناس میشود.