به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخرآبادی عصر پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: میزان بدهی اشخاص حقیقی و حقوقی و حتی دستگاههای اجرایی به شهرداری قوچان رقمی مشخص و میلیاردی بوده اما برای مردم و رسانهها اعلام رسمی نشده است.
وی خطاب به شهردار قوچان تأکید کرد: لیست بدهکاران و میزان طلب شهرداری از دستگاههای اجرایی، مجتمعهای تجاری و اشخاص حقیقی و حقوقی باید ظرف مدت یک ماه در اختیار رسانهها قرار بگیرد تا عموم مردم بدانند که برخی مجتمعهای تجاری ساختهشده و بدون پایانکار و حتی نداشتن پله فرار، چه میزان بدهی به این شهرداری داشتهاند.
رئیس شورای اسلامی شهر قوچان با گلایه نسبت به برخی بیقانونیها در حوزه تاکسیهای درونشهری و برگزاری جلسات متعدد با هیئتمدیره تاکسیرانی، گفت: اشتغالزایی در این زمینه صورت نگرفته زیرا عدهای مجوز تاکسی را اخذ و خودرو را درون پارکینگ بلااستفاده گذاشتهاند.
وی ادامه داد: متأسفانه عدهای مجوز تاکسی را به نام فرزندان خود دریافت کردهاند اما این تاکسیها از پارکینگ منازل خارج نمیشود درصورتیکه اگر با متخلفین برخورد جدی شود، آنها مجبور به بیرون آوردن تاکسی از پارکینگ و سرویسدهی به مردم خواهند شد.
لزوم تعیین تکلیف وضعیت مجتمع فرهنگی هنری قوچان
شهردار قوچان نیز در این جلسه با بیان اینکه پروژه ساخت مجتمع فرهنگی هنری قوچان بر اساس قرارداد فیمابین شهرداری و اداره فرهنگ و ارشاد این شهرستان از سال ۹۵ آغاز شده است، اظهار کرد: تاکنون بدهیها در زمینه پروانه و زمین به شهرداری پرداختنشده که پیشنهاد برای ارزشگذاری ساختمان دادهشده تا در صورت تفاهم، این پروژه بهصورت کامل به شهرداری واگذار شود.
ابوالفضل فاضلی حقپناه با اشاره به اینکه در حال حاضر معطل تعیین تکلیف شدن این پروژه هستیم، گفت: در صورت واگذاری، مبلغ ساختمان مشخص و شهرداری موظف به پرداخت آن خواهد بود اما در غیر این صورت، بدهیهای پروانه و زمین باید توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پرداخت شود.
وی در خصوص شایعات تغییر کاربری مجتمع فرهنگی هنری در صورت واگذاری بهعنوان محل جدید ساختمان اداری شهرداری، بیان کرد: بههیچعنوان نیاز نداریم از این مجموعه برای ساختمان اداری شهرداری استفاده کنیم و در صورت واگذاری، این پروژه بهعنوان مجتمع فرهنگی و فرهنگسرای شهرداری فعال خواهد بود.
شهردار قوچان با تأکید بر اینکه شهرداری بهدنبال اعاده حیثیت املاک و زمینهای خود است، تصریح کرد: برخی دستگاههای اجرایی همچون میراث فرهنگی، آموزشوپرورش و دیگر دستگاهها، زمینهایی را در اختیاردارند که متعلق به مجموعه شهرداری است که باید تعیین تکلیف شود.
جمعآوری سگهای ولگرد
حقپناه در خصوص میزان جمعآوری سگهای ولگرد از ابتدای سال جاری تاکنون نیز گفت: در پنج ماهه اول امسال، یک هزار و ۲۸۹ قلاده سگ جمعآوریشده اما این پروسه تنها وظیفه شهرداری نیست و دیگر ارگانها نیز باید پایکار باشند.
وی با اشاره به سرانه فضای سبز در قوچان، اضافه کرد: تمامی عدد و رقمهای اعلامشده تاکنون برای سرانه فضای سبز رقمی دقیق و درست نبوده است و برای اعلام میزان درست آن نیازمند تصویب نهایی طرح جامع هستیم.
شهردار قوچان با بیان اینکه یکی از برنامههای اصلی این دوره مدیریت شهری قوچان، تصویب نهایی طرح جامع شهرستان بوده است، تصریح کرد: همچون مصوبه شورای برنامهریزی و توسعه استان که به امضای استاندار میرسد، مصوبه کارگروه زیربنایی استان را نیز اخذ کردهایم و در حال حاضر در انتظار نظر کمیسیون مربوطه در سطح ملی هستیم.
نیاز ۳۵ هزار تنی قوچان برای آسفالت معابر
سخنگوی شورای اسلامی شهر قوچان نیز در این نشست با بیان اینکه برای آسفالت تمام معابر اصلی و فرعی این شهر، به ۳۵ هزار تن قیر نیاز داریم، افزود: در پنج ماهه ابتدایی سال جاری، ۳۸ هزار و ۴۵۰ متر آسفالت، یک هزار و ۵۸۹ متر لکهگیری، هفت هزار و ۲۹۹ متر جدولگذاری و یک هزار و ۲۳۹ متر پازل چینی شده است.
سیده عفت موسوینژاد با اشاره به وضعیت مالی شهرداری در چهارماهه اول سال ۱۴۰۲، گفت: مجموع درآمد کل شهرداری به ۴۴ میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان میرسد که شامل ۲۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از محل ارزشافزوده دارایی، هفت میلیارد و ۱۸۹ میلیون تومان از تبصره دو و ۱۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان از محل درآمدهای محلی بوده است.
وی ادامه داد: همچنین میزان هزینههای شهرداری در این مدت ۲۷ میلیارد و ۳۷۸ میلیون تومان و هزینههای عمرانی ۱۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بوده که مجموع هزینهها، بالغبر ۴۱ میلیارد تومان میشود.