کرمانشاه- ماموران انتظامی دالاهو و گیلانغرب در عملیات هایی جداگانه موفق به کشف بیش از چهار هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع بنزین و گازوئیل شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مأموران انتظامی دالاهو با گشت‌های هدفمند موفق به شناسایی و توقیف هفت دستگاه خودرو باری و سواری حامل سوخت قاچاق در این شهرستان شدند.

در بازرسی‌های انجام گرفته از وسایل نقلیه توقیفی ۲ هزار و ۱۳۰ لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل و بنزین به ارزش تقریبی ۵۰۰ میلیون ریال کشف شد.

در همین رابطه پرونده‌هایی تشکیل و برای بررسی و صدور احکام لازم به مراجع قضائی ارسال شد.

همچنین مأموران پاسگاه گواور و حیدریه در راستای مبارزه با قاچاق سوخت و فرآورده‌های نفتی موفق به شناسایی چند دستگاه خودرو حامل سوخت قاچاق در شهرستان گیلانغرب شده و آنها را توقیف کردند.

در بازرسی‌های انجام گرفته از وسایل نقلیه توقیفی ۲ هزار و ۳۰۰ لیتر سوخت قاچاق از نوع بنزین به ارزش ۶۹۰ میلیون ریال کشف شد.

چهار دستگاه خودرو سواری توقیف و پنج نفر در این راستا دستگیر شدند.