به گزارش خبرنگار مهر، روح الله دهقانی فیروزآبادی امروز در جریان سفر یک روزه خود به استان مازندران، مرکز رشد و نوآوری بابلسر را افتتاح کرد.
وی در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران گفت: مرکز رشد و نوآوری بابلسر که با همت معاونت علمی و همکاری مسولان استانی راه اندازی شده و طی آن یک ساختمان قدیمی گمرک به یک فضای پر نشاط تبدیل شد.
معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه این مرکز رشد شروع به جذب شرکت های فناور کرده است، گفت: این استان با توجه به نیازهای زیادی که به ویژه در حوزه کشاورزی دارد، یکی از پایگاه های اصلی تولید کشور به شمار می رود و البته پتانسیل های زیادی در زمینه توسعه دارد.
دهقانی اظهار امیدواری کرد که این مرکز رشد بتواند هر روز تیم های جوان و جدید را جذب کند و معاونت علمی نیز متناسب با فعالیت شرکتهای دانشبنیان در حوزه های فناورانه، حمایت های متفاوت و متنوعی را به این شرکت ها ارائه می کند.
وی ضمن بیان این مطلب که حمایت های ما در توسعه فناوری عموما در قالب تسهیلات بلاعوض است، بیان کرد: در راستای توسعه اقتصاد دانش بنیان و توسعه کسب و کارها نیز در قالب وام های کم بهره و سرمایه در گردش حمایت های اعطا خواهد شد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور در ادامه گفت: با همتی که در مسوولان استان و شهرستان و این مرکز رشد وجود دارد امیدواریم در سال آینده شاهد شکوفایی بیشتر این مرکز باشیم.
تجهیزات حوزه کشاورزی، طراحی نرم افزارهایی با هدف محافظت ار ساختمان ها، دستگاه سورتینگ محصولات کشاورزی و تجهیزات پایش زمین از جمله دستاوردها و محصولات ارائه شده در این مرکز بودند که معاون علمی رییس جمهور ضمن بازدید از محصولات با فناوران و طراحان آن ها گفتگو کرد.
علی اصغر طهماسبی نژاد مدیر مرکز نواوری پارک علم و فناوری مازندران در حاشیه افتتاح مرکز رشد و نوآوری بابلسر گفت: ساختمان این مرکز متعلق به گمرک بابلسر است و با تفاهم نامه امضا شده با پارک علم و فناوری، به این مرکز رشد اختصاص یافت.
وی ضمن اشاره به اینکه پارک علم و فناوری مازندران این ساختمان را بازسازی کرد و ما این مرکز را در اختیار شرکتهای فناوری قرار داده ایم، خاطرنشان کرد: واحدهای فناور مستقر شده در حوزه های شیمی، زیست، کشاورزی، فناوری اطلاعات و برق و الکترونیک فعالیت دارند.
مدیر مرکز نواوری پارک علم و فناوری مازندران ادامه داد: در این مرکز ۱۸ شرکت و هسته فناور مستقر شدند که از ۳ شرکت دانش بنیان، ۲ هسته فناور و ۱۳ شرکت واحد فناور می شوند.