به گزارش خبرنگار مهر، سید جلیل میرعظیمی امروز شنبه در نشست با مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان گیلان با اشاره به رسالت فعالان عرصه فرهنگ اظهار کرد: تقویت باورهای دینی مخاطبان و نهادینهسازی فرهنگ ایثار و شهادت در میان آیندهسازان، از مهمترین برنامههای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به شمار میرود.
مدیرکل کانون پرورش فکری گیلان فعالیتهای کتابمحور و خلاقانه را از شیوهای اثر بخش در مسیر فرهنگسازی عنوانکرد و افزود: معرفی الگوهای مناسب به کودکان و نوجوان با بهرهگیری از روشهای هدفمند مربیان کانون صورتمیگیرد.
وی ادامه داد: آشناسازی هرچه بهتر فرزندان ایران اسلامی با شخصیتهای برجستهای که با کمترین امکانات، دستآوردهای بزرگی را برای اسلام و ایران بهارمغانآوردند، رهاورد این فعالیتها بهشمارمیرود.
میرعظیمی به دشواریهای کار در حوزه کودک و نوجوان اشاره کرد و گفت: ارائه تصویری روشن و گویا از رخدادهای هشتسال دفاعمقدس به آیندهسازان کاری دشوار و نیازمند بهرهگیری از ظرافتها است.
وی تصریحکرد: برای پیشگیری از گسستهای میان نسلی و نیل به اهداف، همافزایی و همگرایی مجموعههای فعال در این عرصه ضرورت دارد.
میرعظیمی افزایش همکاریهای مشترک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان و اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان را حائز اهمیت دانست وبا اشاره به گستره فعالیتهای مراکز فرهنگیهنری ثابت، فراگیر، سیار شهری و روستایی و کتابخانههای پستی این مجموعه گفت: ارتقای سطح همکاریهای مشترکمیتواند در ایجاد اُنس و الفت هرچهبیشتر کودکان و نوجوانان با کتاب، ارتقای توانمندیهای آنان و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی مؤثر باشد.
وی به برگزاری همایش «از نسل باران» در سالگرد بازگشت آزادگان به ایران اسلامی اشاره کرد و افزود: آغاز فرآیند برگزاری بیست و پنجمین جشنواره بینالمللی قصه گویی کانون پرورش فکری نیز بستری مناسب برای افزایش همکاریها درجهت تقویت باورهای دینی کودکان و نوجوانان، آشنایی افزونتر آنان با اسطورههای ایران اسلامی است.