معاون اول رئیس جمهور در نخستین اجلاسیه ملی مردمی سازی دولت گفت: هدف جدی دولت این است که بستر مشارکت را فراهم و برای مردم خلق ثروت کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر عصر شنبه در نخستین اجلاسیه ملی مردمی سازی دولت، دولتی بودن اقتصاد را یکی از معضلات مهم کشور عنوان کرد و افزود: پیشبرد کارها از طریق مردمی کردن محقق می‌شود و دولت بر این موضوع تمرکز جدی دارد و همه دستگاه‌ها مکلف شده اند که بخش بزرگی از سرمایه‌گذاری در طرح‌ها و پروژه‌های بزرگ را به مردم واگذار کنند.

وی با یادآوری اینکه در دفاع مقدس، مسائل سیاسی و اجتماعی، کارهای جهادی و اقدامات محرومیت زدایی همواره با اتکاء به مردم بحران‌ها را پشت سر گذاشته ایم، اظهار داشت: متأسفانه در بخش اقتصاد هنوز نتوانسته ایم مردم را به شکل جدی مشارکت دهیم و از ظرفیت مردم برای سرمایه گذاری و توسعه کشور استفاده کنیم که هدف جدی دولت این است که بستر مشارکت جامعه را فراهم و برای مردم خلق ثروت کند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به برنامه‌های موجود و تمرکز بر مزیت‌های کشور تصریح کرد: دولت با تمرکز جدی بر ظرفیت‌ها و مزیت‌های کشور، برنامه‌های منسجم کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برای سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف دارد که اجرای ۶۷ پروژه در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی به ارزش ۱۵ میلیارد دلار تا پایان سال و بصورت کوتاه مدت یکی از این برنامه‌ها است.

مخبر با بیان اینکه دولت در بخش‌های راه و شهرسازی، برق، مسکن، صنعت و معدن و سایر بخش‌ها نیز برنامه‌های گسترده‌ای برای سرمایه گذاری دارد، افزود: در حوزه دیپلماسی نیز دولت سیزدهم توفیقات خوبی داشته به نحوی که تاکنون ۲۰۰ سند و یادداشت تفاهم همکاری با کشورهای مختلف به امضا رسیده که بخشی از این اسناد به قرارداد همکاری تبدیل شده اند.

معاون اول رئیس جمهور احیا ۵ هزار واحد تولیدی و بنگاه اقتصادی تعطیل شده را از دستاوردهای دولت در این مدت برشمرد و افزود: با برنامه ریزی و تلاش‌های دولت رشد نقدینگی کنترل شده و از ۳۳ درصد در فروردین ماه به ۲۷.۵ درصد رسیده است ضمن آنکه تمام ارکان دولت موظف شده اند تمرکز خود را بر رشد اقتصادی معطوف کنند.

وی ادامه داد: در بخش مسکن امروز احداث یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد مسکونی در دست اجرا است و ۲۵۰ هزار واحد مسکن مهر نیز در حال تکمیل است.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به ظرفیت‌های گسترده کشور نظیر کریدور شمال جنوب که با تکمیل آن ظرفیت ۵۰ میلیون تن ترانزیت کالا برای کشور ایجاد می‌شود، اظهار امیدواری کرد دولت بتواند با اتکا به مردم و با مردمی کردن اقتصاد گام‌های مؤثری در جهت توسعه کشور بردارد.